Kada se otvore ciganske karte pasce svadje,raskidi,pomirenja,ali i nove ljubavi!

Kada se otvore ciganske karte pasce svadje,raskidi,pomirenja,ali i nove ljubavi!

2024-04-17 Off By Admin

Kada se otvore ciganske karte pasce svadje, raskidi, pomirenja, ali i neke nove ljubavi!

OVAN

Ciganske karte najavljuju promene. Idete dalje u nove radne pobede, ali ne samo radne. Idete i u one emotivne da se priblizite jednoj devici. Zapala vam je za oko i necete ni tren stati dok je ne osvojite za sebe. Neodoljivo vam se svidja.

 

BIK

Verujte da vas ceka mnogo iznenadjenja, ali da cete i vi nekoga iznenaditi. Tek cete videti da li ce to da budu obostrana iznenadjenja. Ili ce vama iznenadjenje da priredi jedan blizanac, dok vi pokusavate da necim iznenadite raka?

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da se vodite ozbiljnom namerom da iznenadite jednoga bika. Mozda vam se ne veruje, ali vi zaista pokusavate sve sto je do vas. Mozda se morate potrudite da shvati da vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Od vas se ocekuje da budete svesni da vas jedna osoba zeli da ga razumete. Mozda vas cekaju neke nove odluke koje morate doneti. Konacno cete se radovati zbog jedne muske osobe koja vam je priredila radost svojim odredjenim korakom.

 

LAV

U zadnje vreme su ceste svadje sa jednom osobom i nikako da ih se resite. Mozda vam karte vide i pomirenje, ali vi zelite da terate po svome. Srce vas boli zbog svega sto se zbiva i sto ste uvek u drugom planu. Ciganske karte ce doneti neka iznenadjenja.

 

DEVICA

Morate znati gde vas vode vase misli koje vam se motaju po glavi. Osecate da vas neko posmatra, a vi mu vec odmah zelite prici. Karte vas savetuju na oprez, jer je u pitanju laskavac i avanturista. A vi to niste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2