Kada se otvore ciganske karte pasce svadje,raskidi,pomirenja,ali i nove ljubavi!

Kada se otvore ciganske karte pasce svadje,raskidi,pomirenja,ali i nove ljubavi!

2024-04-17 Off By Admin

VAGA

U susret novim danima iduci, idete i u susret novoj ljubavi. Slede vam neki susreti gde ce se jedan izdvojiti. Bice to susret u cetiri oka i za vas fatalna ljubav. Volecete i bicete voljeni.Ovo je vasa nova ljubavna prica na pocetku.

 

SKORPIJA

Cekaju vas uobicajene stvari i to cete morati da obavljate redom. Obaveze koje imate svakoga dana,ici ce svojim tokom. Planirate kraci put i jednu posetu koju nikako da iskombinujete sa brojnim obavezama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Morate znati sta vam sledi da biste se pripremili kako da resgujete. Jedan jarac zeli da se okrenete ka njemu jer mu se dopadate. Saznacete za sva njegova osecanja preko jednog prijatelja od poverenja.

 

JARAC

Imate zajednickog prijatelja od poverenja sa onim ko vam se dopada. Niste vise mogli da cutite i odali ste tajnu svoga srca. Rekli ste mu da ga volite i da mu to i prenese. Sta mislite hoce li vam prici kada cuje sta osecate?

 

VODOLIJA

Morate da znate sta vam je  na umu i da se okrenete ka tome. Imate brojne obaveze, ali i probleme koji ih prate. Kao da ste upali u kolotecinu i svaki dan vam je isti. Cinite nesto da se stvari menjaju na bolje. Povedite racuna o sebi i svome zivotu u celini.

 

RIBE

Jasno vam je da vas prate neki odredjeni planovi, ali i da se ne mogu bas svi ispuniti na vreme. Nemojte se nervirati, vec pokazite da cete uciniti sve sto je do vas. Jako ste razumni, savesni i odgovorni, pa cete uciniti sve, samo da ne zakomplikujete situaciju.

Stranice: 1 2