Horoskop izdaje: Jedan zodijak ce biti izneveren od voljene osobe!

Horoskop izdaje: Jedan zodijak ce biti izneveren od voljene osobe!

2024-04-17 Off By Admin

Jedan ce zodijak biti izneveren od voljene osobe!

OVAN

Vi ste zodijak za koga imamo vazne vesti. Imate odredjene stavove po pitanju poverenja. Uvek ste vi neko ko ulije poverenje, pa ga tek onda zahteva. Jedno je sigurno da voljeno bice nikada ne biste izdali. Sve dok ste u vezi, uvek cete imati fer odnos.

 

BIK

Niste od onih koji varaju, jer uvek imate postene namere. Dok ste sa nekim, uvek se trudite da date sve od sebe.Niste lazljivac koji bi se  upustao u sporednu vezu dok jednu ne rascisti. Bicete zodijak koji ce spoznati vazne stvari.

 

BLIZANCI

Vi ste neko ko voli da se dokazuje i ko drzi do tudjeg misljenja. Zato se trudite da budete uvek u prvom planu i da pokazete da vredite. Vasa sreca je da cete imati razlog da se pohvalite. Tek cete videti i zbog cega.

 

RAK

Vasa sreca da ste neko ko voli i kome ce ljubav da bude uzvracena. Od jednog lava ocekujete da se izjasni, a on zadrzava svoje emocije. Da li vas voli a krije, ili je nesto drugo u pitanju? Vreme je da otkrijete. Vi ste svakako poseban zodijak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Osecate nesto da se zbiva, ali nije vam jasno sta. Kao da se zaljubljujete u nekoga, a da niste svesni da li je to ljubav ili nesto drugo. Mozda je vreme da postupite pravilno i da tacno razmotrite svoja osecanja.

 

DEVICA

Nemate osecanje da vas neko nervira, ali vam nesto jako smeta. Vreme je da pokazete da cete preduzeti sve da saznate kako resiti sta je to. Da li je to samo predosecaj da se nesto iza brda valja? Prevara, izdaja ili nesto trece po sredi?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2