Ljubav u vladavini Bika:Od 19.aprila do 21.maja moze sve da se promeni!

Ljubav u vladavini Bika:Od 19.aprila do 21.maja moze sve da se promeni!

2024-04-17 Off By Admin

Vladavina bika je pred nama. Bice znakova koji ce biti iskreno srecni, ali i onih koji ce silno patiti u danima pred nama.

 

OVAN

Vama ce vladavina Bika doneti vreme za ljubav. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme da vam se zelje ostvare. Imajte na umu da je sve moguce i da ce doci do nekih pomirenja u danima koji su pred nama. Naravno, vazno je da znate sta je ono sto zelite i da neke odluke donesete.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Iznenadjenja ce biti moguca u danima koji su pred nama. Ali, vi ste znak cija vladavina pocinje pa samim tim nije ni cudo sto cete biti znak koji ce imati silnu srecu i kome se vecina zelja ostvaruje. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Konacno, doslo je vreme da vam se okrene kolo srece. Neko ste ko ce umeti da se ostvari na svim poljima. Ali, kada pricamo o ljubavi, bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Sve ce biti moguce kada ste vi u pitanju.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ali moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Sreca je konacno tu, i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Bice ovo sjajni dani za vas i jasno je da nema sumnje da su pred vama trenuci za emocije.

 

LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za promene. Ljubav vam sledi i vi ste osoba koja ce tacno znati sta je ono sto zeli. Sreca je na korak od vas, a vi napokon srecniji nego ikada do sada. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova, sreca je konacno tu, i vi ste neko ko ce uspeti u svojim namerama.

 

DEVICA

Ljubomora je ono sto vam pravi velike probleme. Voljeni ste, ali vas je previse strah da bi ste mogli bez voljene osobe ostati. No, ako nastavite tamo, to ce se desiti jer ona ne moze da podnese vase sumnje i ljubomoru. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2