Blizance prati sreca,Rakovi neshvaceni,Devicama slomljeno srce zbog bolne istine koja tek sledi…

Blizance prati sreca,Rakovi neshvaceni,Devicama slomljeno srce zbog bolne istine koja tek sledi…

2024-04-18 Off By Admin

Dok neke prati sreca, neki su neshvaceni, a nekima ce bolna istina uciniti da im srce bude slomljeno…

OVAN

Sreca je nesto za sta se vredi boriti. Pred vama tri lepa, mirna i nicim narusena  tri dana. Ici cete za svojim obavezama i kao i uvek ih mirno i savesno izvrsavati. Vreme je da se odazovete na poziv drustva, poslije radnog vremena.

 

BIK

Budite svesni promena koje ce tek da uslede. Ako je i bilo sve crno, kako vi mislite, sada je sve bolje. Od sada cete da krenete sa novim promenama i koracima ka boljem. Vreme za vasih pet minuta srece.

 

BLIZANCI

I dalje vas prati neka luda sreca, a da ne znate kako! Nekako kada vam je najteze, nekako se uspete snaci. Ne samo snagom, nego i novcano. Cekaju vas izdaci, ali i podrska, kao i novcana pomoc od jedne osobe.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mada sve deluje da ce biti mirno i da ste zadovoljni, vi ste tuzni u dusi. I ovih cete dana imati razloga da se osecate neshvaceno. Partner vas ne razume u potpunosti, ali vas ne razumeju ni vama najblize osobe.

 

LAV

Osecate ljubav prema nekome, ali vas srce ne vodi u smeru te ljubavi. Moracete da ucinite bas sve da bude drugacije. Ako volite, pokazite da volite, tako sto cete ovih dana uciniti jedan odlucan korak.

 

DEVICA

Volite srcem jednu osobu i sve ste zbog nje zrtvovali. Ucinili ste bas sve sto ste mogli, pa cak i duplo vise. Umesto da vam uzvrati ona se ponasa kao da ste duzni da se zalazete za njeno dobro. Slomice vam srce kad nesto cujete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2