Ovan,Bik,Vodolija:Horoskop do kraja aprila!

Ovan,Bik,Vodolija:Horoskop do kraja aprila!

2024-04-17 Off By Admin

Ako ste rodjeni u znaku ovna,bika ili vodolije…Ovo je vasa sudbina do kraja meseca aprila.

 

  OVAN

Treba da kazemo da cete do kraja aprila morati da donesete neke odluke. Jasno je da postoje ljudi koji glume da vas vole. Da postoje  osobe koje pricaju kako ste im vazni i dragi, ali istina je drugacija. To je ono sto morate da znate.

Do kraja aprila ce doci do toga da vidite necije pravo lice i jasno je da cete biti razocarani. Ali, ono sto morate da znate jeste da je ovo period kada morate da date sve od sebe kako bi ste sve to podneli. Da iz svega izadjete kao heroj.

Trebace vam snage da ostanete jaki,  i da vas sve to ne slomi, jer je rec o nekome do koga vam je jako stalo. Ako ste u vezi, onda su velike sanse da ce vas izdati osoba sa kojom ste, i to ce vam slomiti srce.

Ovnovi koji su slobodni bi mogli da se zaljube na prvi pogled, ali je jasno da ce ta osoba biti pogresna. Da to nece biti prava ljubav. Morate da naucite da slusate svoj razum, jer ako budete cinili kako nalaze srce….Vas bol i razocarenje bi mogli biti veliki.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 BIK

Do kraja aprila cete biti pod zastitom zvezda. Ali, zaista je pravo vreme da ucinite onako kako nalaze vase srce. Vi dobro znate ko je osoba do koje vam je stalo. Znate i ko je osoba prema kojoj gajite silne emocije, ali to dobro krijete. Sve to zato sto vam je ponos naglasen, bas kao i ego. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene kolo srece, i da je jasno da bi ste mogli ostvariti neke svoje zelje i biti srecni i voljeni ako nekome priznate svoje emocije.

Ako ste sada u vezi znajte da nema razloga za brigu. Da ce ovo biti dani tokom kojih ce vam voljena osoba dokazati da joj je iskreno stalo. Da konacno imate kraj sebe nekoga ko je spreman da vas voli na nacin na koji zelite i zasluzujete.

Takodje, period do kraja aprila ce vam biti povoljan i na polju finansija tako da ste znak koji zapravo ne treba da brine vec da se opusti i uziva.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2