Najveca bol ikada i tuga koju nece moci da podnesu:Ovi znaci ce biti prevareni!

Najveca bol ikada i tuga koju nece moci da podnesu:Ovi znaci ce biti prevareni!

2024-04-18 0 By Admin

    Ovi znaci zasluzuju da budu voljeni, zasluzuju srecu i pravu ljubav, ali im sada slede trenuci kada ce patiti i ocajavati!

 

    LAV

Dragi lavovi, tuga je ono sto vas ocekuje. Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali ako ste sada u vezi, imajte na umu da su velike sanse da voljena osoba krije nesto od vas. Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili. Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali cini se da vas partner krije nesto vrlo vazno od vas. Mozda mu jednostavno vise nije stalo, ma koliko da vi to zeleli… Nije imao losu nameru, niti zeli da vas povredi, stvar je samo u tome da se njegova ljubav prosto ugasila, i da je ostala samo navika. I zato, ako vec dodje do toga, ma koliko da vas bude bolelo, budite dostojanstveni. I na neki nacin zahvalni, sto je partner bio iskren prema vama i nije vam dozvolio da zivite u laznoj nadi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No,neki lavovi ce spoznati sta je druga vrsta tuge-tuge kada nam slomi srce osoba koju volimo najvise, i to tkao sto nas izda. Postoje velike sanse da ce doci do toga da vas voljena osoba prevari. I naravno da je to  najgora stvar koju moze da vam uradi, ali, jednostavno, imajte na umu da je sve to zivot. I da moramo nekada doziveti i slomljeno srce i tugu, i razocarati se… Da moraju od nas otici oni koji su pogresni da bi usli oni koji su pravi. I to je sve sto treba da znate…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2