Od sutra ce ovaj zodijak da bude car nad carevima-moci ce sve sto hoce!!

Od sutra ce ovaj zodijak da bude car nad carevima-moci ce sve sto hoce!!

2024-04-18 Off By Admin

Od sutra ce ovaj zodijak da bude car nad carevima jer ce moci sve sto hoce!

OVAN

Ni vama nije lose, mada uvek moze biti bolje. Do vas je sta cete preduzeti i sta je ono sto bi moglo biti bolje. Mozda biste mogli da malo pospesite svoje emotivno polje. I imate sanse da  to i uspete, samo pokazite volju.

 

BIK

Vi ste od sada car nad carevima i moze vam se sve sto hocete.Vi ste zodijak cija vladavina tek nastupa i radujte se sreci. Vreme je da vam se posreci ma sta pozeleli. A i vase radno polje ce se oporaviti.

 

BLIZANCI

Ne mora da znaci da ce vam biti lose, ali malo losije u odnosu na prethodne dane. Morate slediti neke svoje zelje i tacno znati sta vam je prioritet. Mozda da odredite da idete odredjenim pravcem i u smeru jedne device.

 

RAK

Imacete mnogo razloga da bolje razmislite kako cete dalje. Zvezde vam nece biti bas naklonjene ali cete se moci snaci. Nadjite neki nacin da vam bude bolje po pitanju osecanja. Budite kovac svoje srece.

 

LAV

Morate se usmeriti  u boljem pravcu nego so ste do sada. Vreme je da malo pristedite i da konacno priustite sebi nesto sto odavno zelite. Mozda usledi neocekivani poklon. Neko ce vas iznenaditi.

 

DEVICA

Nemate mnogo prijatelja, ali one koje imate su vredni. Jedan od njih je car nad carevima i ponosni ste sto ga imate. Mozda ce upravo sada da poradi na vasoj emotivnoj sreci. Ugovara vam sastanak sa nekim ko vam se svidja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2