Tokom narednih 72 sata bice haoticno, promenljivo i turbulentno za ove zodijake!

Tokom narednih 72 sata bice haoticno, promenljivo i turbulentno za ove zodijake!

2024-04-18 Off By Admin

Tokom naredna 72 sata bice haoticno, promenljivo i turbulentno za ove zodijake!

OVAN

Od vas se ceka da budete neko ko ce da se odlucno nosi. Ne samo radno i sa radnim zadacima. Radi se o vasem emotivnom polju i pokazite da cete se moci snaci. Konacno da pokazete ad ste i tu uspesni i mocni!

 

BIK

Vase raspolozenje ce biti jako promenljivo, skoro haoticno. Upali ste u kolotecinu koja vas grize kao crv. Smeta vam da ste neodlucni i dalje i da ne znate sta cete dalje. Moracete da budete konkretni sta hocete i sta zelite.

 

BLIZANCI

Ne osecate se najbolje i vreme je da svojoj nervozi nadjete razlog. Da li je  to neka osoba, situacija koja vam smeta ili tek nesto trece? Postarajte se da sami sebi ucinite jasnu situaciju i da vam bude jasno sve i sta i zasto!

 

RAK

I dalje vam je sve turbulentno u vezi jednoga bnika. Ni on sam nije svestan sta cini, sta hoce i sta mu je cilj. Podrska ste mu, ali kako god se postavite, ispadate vi krivi. Bice najbolje da ga ostavite samoga da se izbori u trenutnoj poziciji.

 

LAV

Ili budite lav ili cutite i ostanite u senci! Jedna osoba ocekuje da se ne ponasate promenjivo kao vreme. Svakako da morate podrzati jedan stav, a ne postupati kako vetar duva. Cas ovako, cas onako!

 

DEVICA

Mozda vam srce tuce kao ludo, ali nije samo sada haoticno. Svaki put kad vidi jednu osobu ono kuca tako. I jos brze i jace! Mozda cete u narednim satima imati sansu da pokazete sta cete dalje i da li cete i dalje kriti, ili otkriti osecanja srca!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2