Zbog jedne odluke Lava,nastupice drama u zivotu Vodolije i Blizanca…

Zbog jedne odluke Lava,nastupice drama u zivotu Vodolije i Blizanca…

2024-04-18 Off By Admin

Zbog jedne odluke Lava nastupice drama u zivotu Vodolije i Blizanca…

LAV

Niste mislili da mozete da se vodite nekim teskim odlukama. Ali, nove odluke tek slede. Cak ste ih i izbegavali i stalno ste se drzali po strani. Sada cete biti odlucni za velike promene i to vas vodi ka donosenju nekih novih.

Mozda ce neke vase odluke da bude korak ka ozbiljnijim koracima. Mozda ka velikim promenama, cak i najvecim do sada. Verujte da ce neke vase odluke biti teske, mozda cak i najvece odluke ikada. I bas zbog njih, nastupice prava drama u zivotima blizanca i vodolije.

Ova dva zodijaka su istovremeno zaljubljeni u vas, a vi nikako da se odlucite. Jedno vreme su bili nepoznati jedno drugome i nisu ni pomisljali  da ce postati suparnici.  Uskoro ce se oba poceti da se bore za vas i vasu ljubav. Bice to duel dve osobe koje se bore za prevlast nad jednom osobom.

Dve osobe podjednako spremne, podjednako jake i podjednako zaljubljene. I zna se da ce samo ona cija ljubav bude jaca, da odnese pobedu. Lepota nece igrati ulogu, vec srce jedne osobe koje ce da opcini svojom pojavom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

I sva ta njihova interesovanja za vas, zaljubljenost koja ih vodi, pokazace  u njima dva jaka suparnika. Tek ce se upustiti u situaciju rivalstva i emotivnog neprijatelja.

Mozda ste dugo  bili neko ko stoji po strani i posmatra sta se desava okolo. Niste hteli da reagujete, no ste osmatrali, i nekoga drzali na oku, prateci mu svaki korak. I delovalo je da ste neko ko ce ignorisati obe osobe i nece se odluciti ni za jednu.

A onda cete poceti da flertujete i sa jednom i sa drugom i to ce biti teska odluke. Odluka od koje ce nastupiti velika drama u zivotu ova dva zodijaka!

Zbog odluke da flertuje sa vama i vasim suparnikom,onaj u koga ste zaljubljeni, nastupice drama…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2