Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Ova tri znaka ce imati najvise srece tokom tri naredna dana!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Ova tri znaka ce imati najvise srece tokom tri naredna dana!

2024-04-20 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko kome ste jako vazni i dragi. Sve ostalo je na vama,ali znajte da cete imati srece onoliko koliko budete imali volje da se borite za ono do cega vam je stalo. Razmislite o svemu, ovo mogu da budu dani kada ce sve da se okrene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Razmislite o tome sta zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Slede tri dana za ljubav i za romansu. Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman da vam to na delu dokaze i pokaze. Nemojte odustajati od onog sto naumite i idite kroz zivot tako sto vam nalaze vase srce.

 

STRELAC

Ono sto je jasno jeste da ce tri dana koja su pred nama vama doneti veliku odluku, odnosno prvo veliku dilemu. Razmislite sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Nekome ste jako dragi i nema sumnje da je nekome iskreno stalo do vas. Razmislite o svemu jer cuda itekako mogu da uslede.

 

 JARAC

Konacno, dani za ljubav su pred vama.Kao neko ko je cinio sve i dao sve od sebe da usreci one koje voli, sada cete vi biti ta osoba koja je srecna. Zasluzili ste srecu i nema nimalo sumnje da je ona konacno pred vama. Razmislite o svemu i zapitajte se sta vam zapravo za srecu treba.

 

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko kome ste vazni i dragi i jako bitni. Na vama je hocete li toj osobi dati priliku ali sve ostalo je na vama. Imacete srece onoliko koliko vam i treba. Zasluzili ste da se i vama dese lepe stvari. Pravo je vreme da vam krene na bolje.

 

 RIBE

Morate znati sta je ono sto zelite. Morate doneti neke odluke. Vi ste sada znak koji se previse fokusirao na proslost. To vam nece doneti nista dobro. Osoba koja je samo deo vase proslosti ne treba da bude deo buducnosti. Ona vas ne zasluzuje.

Stranice: 1 2