Veliko iznenadjenje:Jedan znak ce dobiti srecu o kojoj masta,drugog ceka najveca tuga…

Veliko iznenadjenje:Jedan znak ce dobiti srecu o kojoj masta,drugog ceka najveca tuga…

2024-04-20 0 By Admin

 

 LAV

Doci ce do toga da shvatite gde ste pogresili. Vi ste imali srecu koja je bila dragocena, i nekoga ko je spreman da vas voli, da vam bude oslonac i podrska. Vi tu osobu niste znali da cenite i da cuvate. Sada vam dolaze dani kada cete se silno kajati ali je istina da ne mozete bas nista uraditi kako bi ste to promenili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da nema nimalo sumnje da cete saznati da osoba  o kojoj pricamo vise nije sama. Da ona vise  ne ceka na vas, vec da je pronasla nekoga ko ce je voleti svm srcem i ko ce umeti da je usreci na nacin na koji vi niste nikada.

Bice vam jako tesko i u to nema nimalo sumnje…  Ali to je samo zivotna lekcija nakon koje ce vam biti jasno da naredni put treba da cenite ljubav. Da cuvate ono sto imate.

Jasno je da ne postoji osoba koja ce vas voleti tako, i da se ona nikada nece vratiti u vas zivot.  Zato vas i ceka veliko kajanje i dani kada cete shvatiti da ste mogli biti najsrecniji na svetu ali da vam je ta sreca izmakla iz ruku. Sve to jer niste umeli da je cenite i cuvate.

Neka ovo bude velika lekcija, nakon koje cete shvatiti da je zivot jedan. Da prave ljude treba cuvati  i voleti. I ceniti dar od Boga koji nam je dat…  To je osoba kojoj smo mi centar sveta.

Stranice: 1 2