24.aprila je pun Mesec u Skorpiji: Donosi korenite promene u zivotima ova cetiri zodijaka!

24.aprila je pun Mesec u Skorpiji: Donosi korenite promene u zivotima ova cetiri zodijaka!

2024-04-21 Off By Admin

24.aprila je Pun Mesec u Skorpiji i donosi korenite promene u zivotima ova cetiri zodijaka!

SKORPIJA

Drage skorpije, Pun Mesec je za samo dva dana, i bice u vasem znaku. Mozda bi i drugi zeleli da se planete nadju u njihovom znaku i to bas sada. Na vasu srecu, bice u vasem znaku i to vas samo raduje.

Verovali ili ne, od ovog dana ce da se sve menja i slede vam korenite zivotne promene. Bas kao da cete u momentu doneti nove odluke i uciniti neki presek. Presek svih dosadasnjih desavanja.

Pitanje odluka i daljih prioriteta, odjednom cete potegnuti i sve cete oko sebe iznenaditi svojim novim stavovima. Vreme je da se radujete i da shvatite da je ovo tvojih pet minuta. Vreme je da pocnete da donosite vazne odluke, da budete ozbiljni i odgovorni.

Konacno je vreme da se rasvetle neke tacke, razjasne neki trenuci.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vreme  je za veliku transformaciju i da se okrenete ka zivotu. Cak i ako ste do sada bezali od zivota, sada mu se okrenite. Pokazite da cete se moci snaci da donesete i velike odluke i da ih sledite. Posebno cete neke od njih da se trudite da sprovedete u delo.

Neko vas je dugo drzao u mestu, bili ste neodlucni i niste znali kako da postupate. Pun Mesec vam donosi korenite promene i vreme je da se okrenete boljim stvarima. Vreme je da konacno idete svojom voljom i za svojim licnim koracima.

I tako cete i poceti da cinite, menjajuci svoj zivot za trista stepeni.Vreme je za korenite promene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2