24.aprila je pun Mesec u Skorpiji: Donosi korenite promene u zivotima ova cetiri zodijaka!

24.aprila je pun Mesec u Skorpiji: Donosi korenite promene u zivotima ova cetiri zodijaka!

2024-04-21 Off By Admin

Pred vama  buran period u kojem ce se otkriti neke tajne i sve postati konacno blistavo i jasno…

BIK

Vreme je da budete svesni da ste na velikoj zivotnoj raskrsnici. Ceka vas more odluka i nesto sasvim novo. Nejasnoce koje ste imali, konacno ce dobiti novi pogled na zivot.

Od vas se ceka da pokazete da cete da zagazite pravom rekom zivota. Hrabro i stojicki, kao pravi borac, moci cete da se okrenete novom radnom mestu, i novim obavezama.

Ako niste bili dovoljno hrabri, sada cete i to da postanete. Pun mesec ce konacno da donese veliku transformaciju u celom vasem zivotu. Vreme je za promene, za nove tajne i nove korake.

Do sada ste gledali sve crno belo, a sada cete da budete razboriti. Neke tajne koje ste cuvali u srcu, sada ce se otkriti i vise nemate sta da skrivate. Konacno cete da iznesete sve tajne na videlo dana i sve ce se jasno i glasno znati. Sta hocete, koga volite a koga ne, i sta su vam planovi za dalje!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

 

I u vasem celom zivotu, Pun Mesec u Skorpiji utice svim silama. Jasno je svima da vam je Skorpija blizu srca i da ste bolecivi prema njoj. Od vas se cekalo da i dalje ostanete isti.

Prema nekim osobama necete ostati isti, cak i da vas mole. Dugo ste ih stitili i sada je vreme da se to menja.Vreme je da se i za vas neko bori ljubavlju i snagom  svoga bica. I da i vi konacno naucite da  znate kako da se postavite u odredjenim prilkama. A posebno, prema nekim odredjenim osobama.

Stranice: 1 2