Tokom 72.sata Bikovi uzivaju,Lavovi pate,Jarcevima nova ljubavna prica…

Tokom 72.sata Bikovi uzivaju,Lavovi pate,Jarcevima nova ljubavna prica…

2024-04-21 Off By Admin

Tokom 72 sata neki uzivaju, a nekima poocinje nova ljubavna prica.

OVAN

Tokom naredna tri dana slede iznenadjenja. Prica se da ste  neko kome sve ide, ali se ne slazete. Mozda misle da ste srecni, ali vama ne ide na emotivnom planu. Ili ne bas onako kako vi mislite  da bi moglo. Ne brinite, sreca vam predstoji.

 

BIK

Hoce vas ovi dani i radujte se da je tako. Ovo su sati u kojima cete uzivati i odmarati se. Udostojicete i svoje drustvo posetom i zajednicki lepim raspolozenjem. Na to ste cekali i vi i vase drustvo. Tokom narednih 72.sata ce sve biti moguce.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Smeta vam ono sto se prica, a smatrate da nije posteno, niti pravedno. Zasto i osecate paznju na sve to sto se prica? Briga vas ako prica i neko koga volite, vi cete dokazati da je u pitanju laz.Tek ce istina izaci na videlo dana.

 

RAK

Nemojte vise da bezite od svoijih zahteva i onoga sto pokusavate. Vreme je da pokrenete jednu vaznu temu i da svi znaju sta vam je ciniti. Ma kako bilo tesko da pricate o tome, ovoga puta nemojte oklevati. Tokom naredna tri dana uzmite svoj zivot u svoje ruke.

 

LAV

Srce vas vodi ka jednoj odredjenoj osobi i zbog nje patite. Oboje se volite ali nikako da se usaglasite u zahtevima. Valda ste oboje tvrdoglavi i ponasate se kao da ste rivali, a ne zaljubljeni par.

 

DEVICA

Prica se da ste jaki imucni, ali trebate uveriti jednu osobu da je tako. Vi ste zaista takvi, samo vam nije do dokazivanja. Mozda biste samo voleli da jednu osobu uverite da shvati da ste vredni njene paznje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2