Magija tokom sedmice od 22. do 29.aprila za ova tri znaka!

Magija tokom sedmice od 22. do 29.aprila za ova tri znaka!

2024-04-21 Off By Admin

VODOLIJA

Drage vodolije, moramo da kazemo da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Vi cete biti znak koji ce tokom ove sedmice iskreno uzivati.

Ovo je pre svega prilika da vam se ostvare zelje. Mozda cete konacno upoznati nekoga ko bi mogao da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

Ucinite onako kako nalaze srce jer ono nece pogresiti.

Naravno, tokom ove sedmice ce neke vodolije imati potrebu da krenu dalje, i da neke ljude ostave u proslosti. I to je u redu. Samo je vazno da ne cinite ono sto ne zelite, i da ne dajete nikome laznu nadu. Uvek ste vise mislili na druge ali sada je pravo vreme da vam krene na bolje. Kada neko ima veliko srce kao vi onda pre ili kasnije i pronadje nekoga ko ce ga voleti na pravi nacin. Shvaticete to i sami.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA

Tokom ove sedmice dolazi sve na svoje. Vi ste znak koji ce imati srece vise nego bilo ko drugi. Moguce je da ce doci do pomirenja sa nekim iz vase proslosti. Vi znate da li je to ono sto zelite ali je bitno da ne dajete nikome laznu nadu jer moze skupo da vas kosta. No, jedno je sigurno, ako volite tu osobu iskreno znajte da ponos i ego ne treba da vam budu vazni jer je vazno samo to da ste voljeni i da volite.

Skorpije koje su sada u vezi ce doziveti iznenadjenje i mozda ce to cak biti u vidu prstena. Mozda ce vam voljena osoba dokazati da vas voli i da joj je iskreno stalo do vas.

Mislite o tome, i znajte da je ovo vas srecan period, da je sreca konacno tu, a vi napokon srecniji nego ikada. I naravno, iskreno voljeni.

Stranice: 1 2