Tokom 72.sata Bikovi uzivaju,Lavovi pate,Jarcevima nova ljubavna prica…

Tokom 72.sata Bikovi uzivaju,Lavovi pate,Jarcevima nova ljubavna prica…

2024-04-21 Off By Admin

VAGA

Spremate se da vam se okrene kolo srece. Do sada ste samo cekali i nadali se da se menjaju stvari. Nema vise cekanja, vec cete sami da pokrenete stvari. Od sada pocinje vasa prica o sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Budite svesni koraka koji vas vode i onoga sta ocekujete od njih. Ako ne preduzmete nesto, nemate se cemu ni nadati. Od vas se ocekuje da budete kovac svoje srece i da tacno idete ka cilju.

 

STRELAC

Morate se naci na strani svoga srca i krenuti za njime. Idite tamo kuda vas ono vodi. Svi su isli za njim, pa neki uspeli, a neki su pali. Mozda vasa prica o sreci koju ste izmastali, postane stvarnost.

 

JARAC

Pred vama je nova ljubavna prica koja tek pocinje i zapocinje. Vreme je da se osmelite da sve tece onako kako srce zapoveda. Ne brinite, bice to ljubav o kakvoj ste sanjali. I vasa srecna prica kakvoj nece biti kraja.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da budete odlucni i odgovorni i da idete dalje. Vreme je da se odlucite za prioritete ovih dana. Vasa ljubav prema jednoj osobi  je neogranicena i pokazite joj da se uveri u to. Vasa prica i dalje ide uzlaznom linijom.

 

RIBE

Budite svesni da se odredite svojim ciljevima i da idete napred. Od vas se ceka da pokazete svoje prioritete i da idete za njima. Jedino je vazno da se vasi prioriteti poredjaju po vaznosti. Da idete za manje vaznim stvarima prvo, pa tek onda manje vaznima.

Stranice: 1 2