Razocaranim zodijacima sansa za novu ljubav i mogucu srecu!

Razocaranim zodijacima sansa za novu ljubav i mogucu srecu!

2024-04-22 Off By Admin

 

VAGA

Ljubav vas je razocarala, ali cete se izdici iznad toga. Vase razocarenje je bilo veliko, ali ne smete ziveti sa njime. Na vasu srecu,  uskoro cete se radovati vise nego ikada. Vreme je da se ponovo zaljubite, da volite i budete voljeni.

 

SKORPIJA

Razocarani ste i osecate da ste neko ko se nece upustati u nove veze. Povredjeni i razocarani, osecate se usamljeno i ostavljeno od svih. Mozda  je na pomolu sansa poznastva koje bi moglo da bude vasa moguca sreca.

 

STRELAC

Niste od onih koji krenu pa stanu, nego ste uporni. Niste neko ko se upusta u nove rizike, dok ne ostvari cilj. Idete za jednom vodolijom koja vas gleda  i necete odustati dok ne udjete u vezu sa njom. I ona oseca slicno, samo krije.

 

JARAC

Morate ici napred i tacno znati ko vam je povod vasih koraka. Budite jako  odlucni, da jednoj osobi pridjete. Pokazite da je deo vase buducnosti i da cinite sve da postane vasa srecna zvezda. Dok je ne budete imali pored sebe, necete odustati.

 

VODOLIJA

Mnogo se trudite da budete odlucni i da vasi koraci budu istraju. Namere su vam ciste, jasne i konkretne. Prema jednoj osobi osecate da vam je buduca ljubav i necete oklevati da joj iznesete osecanja. Ljubav ce vas povesti u visine.

 

RIBE

Budite odlucni u recima koje zelite izgovoriti jednoj vagi. Ona koju volite, mora da zna sta osecate prema njoj. Nemojte da gusite osecanja, jer ste bili i razocarani i ostavljeni. Zato volite ciste emocije, i jasno zelite znati u svakom momentu sta oseca za vas.

 

Stranice: 1 2