Rakovi tuzni,Bikovi slave,a Skorpija u laznoj nadi da je voljena…

Rakovi tuzni,Bikovi slave,a Skorpija u laznoj nadi da je voljena…

2024-04-23 Off By Admin

VAGA

Idete napred i zelite da se upustite u emotivnu vezu. Neko vas osvaja sa svojim strpljenjem i lepotom, istovremeno. Pruza vam se sansa da budete voljeni, i da volite. Zato ne gusite svoja osecanja.

 

SKORPIJA

I dalje zivite u laznoj nadi kada je jedna odredjena osoba u pitanju. Nadate se da ce vam se pribliziti, i konacno uzvratiti osecanja. Vise biste voleli bolnu istinu, no sto zivite u laznoj nadi. I vreme je da sve izvedete na cistinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Idete napred svesno i vreme je da se okrenete boljim koracima. Imate odredjene ciljeve i vreme je da se nadjete na pola puta sa nekim. Zato i sami ucinite sve sto mozete da vam se ostvare namere.

 

JARAC

Nekoga volite iskreno i nadate se da ce vam se posreciti. Vreme je da budete spremni da se okrenete novim koracima. Vasa ljubav je cista i vreme je da se i pokaze. Nemojte da se brinete, ima nade za srecu kakvoj se nadate.

 

VODOLIJA

Vasa je ljubav je jaka i vasa je sreca da cete moci da je ostvarite. Neko ce vas bodriti i bice vam podrska. Od vas se ceka da sledite svoje srce jer ce ici pravim  putem. Konacno ce vam se posreciti.

 

RIBE

Od vas se ceka da budete spremni da sledite svoje srce. Budite spremni da idete za ciljevima koje sledite. Pokazite da cete se naci na pola puta, i da ce ce vas pogledati sreca. Vreme je da lepa istina  izadje na videlo, a to je da je ljubav obostrana.

Stranice: 1 2