Rakovi tuzni,Bikovi slave,a Skorpija u laznoj nadi da je voljena…

Rakovi tuzni,Bikovi slave,a Skorpija u laznoj nadi da je voljena…

2024-04-23 Off By Admin

Neki tuzni, neki slave, dok jedan zodijak  zivi u laznoj nadi…

OVAN

Imate cilj koji i ispunjavate jer ne odustajete. Uporni ste i znate sta hocete. Nema razloga da budete tuzni. Ne brzate ni u cemu, vec unapred razmatrate svoje mogucnosti. I nikada ne idete za nemogucim jer ste realna i strpljiva osoba.

 

BIK

U neku ruku imate razlog da slavite i da se radujete. Sa druge strane ,osecate i tugu sto su vas neki zapostavili. U momentima se osecate usamljeno i zaboravljeno od nekih osoba. Ipak cete nesto slaviti i to vrlo znacajno. Necete biti tuzni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sreca je vasa da idete napred i da se ne date ni tuzi, niti losim momentima. Mozda i niste toliko jaki ali jednostavno se ne date losim momentima. Posebno se zelite dokazati pred jednom osobom.

 

RAK

Tuzni ste jer vas neko uporno cini takvim, na svi vasu tugu. Vi ste sazaljivi i osecajni i vreme je da se oraspolozite. Nemojte se sazaljavati na svaciju situaciju, no gledajte sebe. Vreme je da se okrenete pozitivnoj enerigiji.

 

LAV

Morate se snaci i pokazati  da cete se izboriti sa svojim srcem. Sa onim sto je u njemu, i sa onim ko je u njemu. Jedna osoba vas voli, ali vam nikako to ne pokazuje. Nemojte se opterecivati, nego verujte da vas voli, samo krije.

 

DEVICA

Veliki ste borac sto se tice svega, pa i kada je licna sreca u pitanju. Jaki i snazni, odolevate svim problemima. Ocigledno  je da ste spremni da se hvatate u kostac. I opet cete po koc zna koji put savladati sve prrpreke do srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2