Dok vlada Bik, sledi miran period Blizancu,Raku i Vodoliji,dok ce Skorpija pokazati ljubomoru…

Dok vlada Bik, sledi miran period Blizancu,Raku i Vodoliji,dok ce Skorpija pokazati ljubomoru…

2024-04-24 Off By Admin

RAK

Mnogo patite zbog jednog Bika kojeg volite i koji voli vas. Ipak vasa ljubav nikako da utice na neke njegove odluke. Konacno cete uspeti da uticete na njega da sredi svoj zivot i da se dovede u red. Uskoro ce mu krenuti i to ce doneti mir vasem zivotu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oslobodjeni pritiska briga koje ste imali zbog njega, sada vas ceka miran period. Konacno je vreme da se okrenete sebi, i da jednostavno prodisete. Imacete razloga da se konacno osecate oslobodjeni velikog tereta.

Imate sansu da sebe dovedete u red i daleko bolju poziciju. Bili ste u losoj , ali nista ne traje  doveka. Konacno cete moci da se okrenete sebi i da sebe dovedete u red. Da posvetite sebi paznju, i da konacno mislite samo o sebi i svojim ciljevima. Dok vlada Bik sve ce doci na svoje.

 

VODOLIJA

 

Nece biti znacajnih desavanja u danima koji su pred nama. Bitno je da uzivate u svemu sto sledi, i u onome sto imate.

Moguce je da cete se uveriti u necije emocije, u to da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Ako ste sada u vezi imajte na umu da je vazno da znate da ce doci do toga da se okrene kolo srece i da je vazno da znate da ce sve doci na svoje.

Stranice: 1 2