Dok vlada Bik, sledi miran period Blizancu,Raku i Vodoliji,dok ce Skorpija pokazati ljubomoru…

Dok vlada Bik, sledi miran period Blizancu,Raku i Vodoliji,dok ce Skorpija pokazati ljubomoru…

2024-04-24 Off By Admin

Dok vlada Bik, sledi miran period ovim zodijacima…

BIK

Usli ste u vladavinu svoga zodijaka i vreme je da vam se posreci. Dok vi vladate, moze sve da se promeni. Od vas se ocekuje da budete zadovoljni, sto cete i biti. Konacno  je ovo prelepi period za vas. Kazemo prelep, jer ste na zivotnoj raskrsnici.

Moracete da se odlucite sta i kako dalje, a krenuce vam sve kako treba. Konacno cete se usmeriti i znacete sta je ono sto zelite. Dugo ste bili u mestu i niste se mogli snaci kada je rec o ciljevima.

Sada cete tacno znati sta je ono sto zelite. Odredicete svoje prioritete i poredjacete ih po vaznosti. Od  vas se ceka da budete jaki i istovremeno i hrabri da sledite zelje. Na vasu srecu, krenuce vam kako zelite da necete moci verovati.

Radicete bez vecih smetnji, i ubrzo ce se videti i rezultati vaseg rada. Na drugoj strani, sa vasim radnim uspesima, oporavice se i vase emotivno polje. Ako zelite da se ostvarite u vezi sa jednom osobom, moci cete. Jedan susret  ce biti dovoljan da saznate da ste srodne duse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Dok vlada Bik, vi cete konacno imati miran period. Niste sigurni da moze biti mirno, nakon jednog burnog perioda koji ste imali. Prosli ste svasta, ali vam se konacno moze i da posreci.

Mozda ce uloga da ima  i vasa veza sa jednim bliskim Bikom. Sa nekim do koga vam je stalo i koga volite srcem. Vreme je da se konacno usmerite.  Idete dan za danom i tako se svakodnevno bavite svojim uobicajenim obavezama. Bez stresa i nervoze, bez  suvise trzavica dok vlada Bik.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2