Po ciganskim kartama:Novcani dugovi, porodicne svadje i emotivne bure vaze za ove zodijake!

Po ciganskim kartama:Novcani dugovi, porodicne svadje i emotivne bure vaze za ove zodijake!

2024-04-25 Off By Admin

VAGA

Vec ste spremni da se odlucite da ucinite jedan korak. Mozda vas je neizvesnost situacije naterala na to. Karte vam vide emotivne bure u kojima mozete lako potonuti. Budite jaci i ne dajte da vas odnose talas.

 

SKORPIJA

Ponasate se izgubljeno jer vas nece sreca, ali se nemojte kladiti. Uskoro cete se moci osecati bolje jer bolje vami sledi. Vasa ce sreca doci niotkuda, u jednoj osobi koju cete sresti. Promenice ceo vas zivot.

 

STRELAC

Imate osecaj da cete moci da se radujete i konacno ostvarite cilj. Neko vas voli i stalno vam je u mislima. Mozda je vreme za definitivne odluke da ozvanicite svoju vezu. Uvereni ste da su osecanja obostrana. Karte vam vide uskoro srecu!

 

JARAC

Osecaj tuge zbog neuspele veze, skoro da vas gusi. Gledajte da ga premostite i da tacno znate sta vam je ciniti. Kako karte vide, moracete pokazati da ste mnogo i hrabriji i jaci da se izborite sa suzama. Boli stara ljubav, ali okrenite se novome sutra.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Previse se borite da pokazete svoj autoritet, mada vam ne uspeva kod svih. Od nekih ocekujete da vas bez pogovora slusaju. Samo cete morati shvatiti da je red da drugi budu u prednosti. Povucite se jer drugi dolaze na red da budu srecni.

 

RIBE

Morate se snaci da ucinite sve da se poprave vase emotivne prilike.Vasa sreca je da ce vam se desiti neke lepse prilike. Vasa sreca je da cete se uskoro zaljubiti u osobu koju cete sresti. I postace vasa velika ljubav i vasa srodna dusa.

Stranice: 1 2