Po ciganskim kartama:Novcani dugovi, porodicne svadje i emotivne bure vaze za ove zodijake!

Po ciganskim kartama:Novcani dugovi, porodicne svadje i emotivne bure vaze za ove zodijake!

2024-04-25 Off By Admin

Po ciganskim kartama slede novcani dugovi, porodicne svadje i emotivne bure! Vazi za ove zodijake!

OVAN

Sudeci po ciganskim kartama,sve je moguce. Imate odredjene obaveze za kojim a cete ici.Vi niste od onih koji kasne i koji su navikli da se opominju. Uvek ste savesni, pa cete biti i sada. Ipak ce ovo biti dosta miran period za vas.

 

BIK

Mada vam je trenutno dobro, vreme je da se odvazite i da pokusate vise. Od vas se ocekuje da ne likujete pred odredjenom osobom. Kako karte vide prate vas novcani dugovi, ali nece dugo. Uskoro cete se resiti i toga.

 

BLIZANCI

U zadnje vreme vas muce neke porodicne brige. Moracete da resavate sve bitnije stvari da ne biste imali i porodicne svadje. Od vas se ceka  da budete glava porodice i da zavedete red.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nece vam biti bas tako dobro kako cete predstavljati da jeste. Ipak ste jako hrabri i spremni da savladate sve  poteskoce. Niste navikli na novac i skupe stvari, pa biste mogli da se radujete nekim poklonima. Po ciganskim kartama,vama slede lepi trenuci.

 

LAV

Emotivne bure su pred vama i gledajte kako da ih savladate. Ako niste  mogli da se usaglasite sa jednom osobom, morate sada. Dajte joj do znanja da  cete tolerancijom ali i srcem uspeti da poregazite sve prepreke i nesporazume. Sudeci po cganskim kartama,vreme je da se fokusirate.

 

DEVICA

Karte vam vide da se dvoumite u necemu i da pokusavate da se sredite.Mozda vise ne trebate biti u zabludi. Pokazite jasno sta vam je ciniti i izborite se za svoje prioritete. Vreme  je da u njih ubrojite i jednu posebnu osobu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2