Majska carolija moze da pocne Skorpijama i Lavu,a Vagama i Vodoliji se okrece tocak srece…

Majska carolija moze da pocne Skorpijama i Lavu,a Vagama i Vodoliji se okrece tocak srece…

2024-05-02 Off By Admin

Vreme je da pocne majska carolija, ali i da se okrene tocak srece nekim znacima…

OVAN

Majska carolija vama sledi, makar i neke sitnice koje ce vam znaciti. Ako nista drugo, radujte se  bar sitnim stvarima. Imate velika ocekivanja od osobe do koje vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Trenutno ste mnogo zbunjeni  i niste sigurni zasto. Mozda je sada prilika da se uozbiljite i da znate o cemu se radi. Da li zaljubljujete a da niste ni svesni toga? Ili jednostavno ne znate sta vam se desava. Da li ste vi spremni da se i vama desi carolija?

 

BLIZANCI

Budite svesni da vas ceka jedna osoba i da je to ona prava. Vreme je da pocne carolija i da vam se ostvare snovi. I ptice na grani znaju da ste zaljubljeni i da ste  uskoro sa svojom srodnom dusom.

 

RAK

Trudite se da stizete na sve strane i da vam se ne skupljaju obaveze. Mada vam se to ne desava,  ipak ni vi niste svemoguci. Imacete brojne obaveze ali ljubav jedne osobe necete zapostaviti.

 

LAV

Vasa ocekivanja su velika i nije vam stalo da se ispune bas sva. Ipak sto se tice jednoga, majska carolije ce tek da pocne. Ovo ce biti period u kojem cete konacno i vi uzivati u lepom drustvu.

 

DEVICA

Vreme je za bolja desavanja i pokazite da vrede neki vasi koraci.Uskoro cete se radovati zbog situacije koja ce vam se desiti.  Neke spontane situacije pune razumevanja i postovanja, reci ce vam da ste sa pravom osobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2