Dani do 15.maja bice dani ljubavi za ove znakove zodijaka!

Dani do 15.maja bice dani ljubavi za ove znakove zodijaka!

2024-05-04 0 By Admin

Dani ljubavi slede tokom meseca maja,ali ce do njegove polovine biti dani ljubavi samo ovim znacima…

OVAN

Srce vam je nemirno zbog jednog raka, ali jos niste sigurni zasto.Mozda je samo vasa trenutna simpaija, a mozda i  vasa  zaljubljenost u najavi! Zato sada morate dobro da promislite i vidite sta vam se desava. Morate tacno da znate sta osecate i da se ispravno postavite u situaciji.Dani su pred vama!

 

BIK

Osecate da vas  vode neke vase skrivene zelje ali ih necete da pokazete.Bar za sada cutite i ponasate se kao da vamnije stalo. Ne smete tako da se postavljate u situaciji koja vam nije  na ruku. Za ostvarenje neceg lepoga morate se potruditi da sebi obezbedite sansu.Stvorite je!

 

BLIZANCI

Dani ljubavi su pred vama, ali niste svesni da vas  izludjuje vasa neizvesnost. Plasite se da ce to biti za neke druge a ne za vas. Ako zelite da partnera privucete u svoju blizinu, morate se potruditi.Za srecu se svako bori, sreca nece doci sama! I vi se okrenite u potrazi za njom.

 

RAK

Misli o jednoj osobi vuku vas i levo i desno.Nemate mira i gubite pravac, a morate ostati razumni. Bili ste  razumni uvek i morate i sada pokazati svoju zrelost. Vreme je da se vase misli srede, da uhvate jedan pravac i da shvatite  kojim pravcem morate ici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Dani ljubavi su vec nastali vasoj bivsoj ljubavi. Gledacete je sa nekim drugim kako se seta ulicama kojim ste isli vi. Izjedace vas seta kako su se brzo zamenile uloge. Mozda ce biti vreme da okrenete list,i da i vi podjete novim pravcem, sto dalje od bivse.

 

DEVICA

Mozda je sada pravo vreme i idealni dani da resite pitanje jednog strelca. On vam se udvara i zeli da vas opcini svojim lepim manirima. Pazite kako cete se vi poneti u toj situaciji.Mozda je ovo vasa idealna prilika za  ljubavnu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2