Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Evo sta donose tri dana koja su pred nama!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Evo sta donose tri dana koja su pred nama!

2024-05-04 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede tri dana kada ce i nemoguce postati moguce…

 

OVAN

Tri dnaa koja su pred nama vama donose velike odluke. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio  priliku da ispravi svoju gresku. Cinjenica je da ste nekome slomili srce ali treba da imate na umu da je doslo vreme da kazete izvini. Razmislite o svemu.

 

BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi neko ko ima stav i da je sada konacno doslo vreme da budete i nagradjeni za sve lepe stvari koje vas cekaju. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Da li cete joj dati sansu ili ne, to je ipak samo na vama.

 

BLIZANCI

Vazno je da ne odustajete od onog sto naumite. Samo je vazno da ostanete ono sto jeste. Ne smete nikome dozvoliti da vam prica kako cete ziveti. Uz samo malo truda vi bi ste mogli biti znak kojem ce tri dana koja su pred nama doneti ostvarenje zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Konacno su pred vama dani za promene. Dakle, sve ostalo je na vama i vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je do sada mastao. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i znajte da su sada pred vama dani kada sve moze da dodje na svoje.

 

LAV

Ono sto je vazno da kazemo da ce tri dana koja slede doneti priliku da shvatite na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite i da se fokusirate na ono sto vam zapravo za srecu treba. Tek slede iznenadjenja.

 

DEVICA

Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Vazno je da idete u korak sa onim sto zelite. Vi ste znak koji je previse patio ali sada ste jako blizu ostvarenja svoje zelje. Uz samo malo srece je moguce da ce sve biti onako kako zelite i to je jedino vazno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2