Horoskop za period dok vlada Bik: Donosimo vazna upozorenja za sve zodijake!

Horoskop za period dok vlada Bik: Donosimo vazna upozorenja za sve zodijake!

2024-05-07 Off By Admin

 Ovo je horoskop za mesec u Biku i donosimo vazna upozorenja za sve zodijake!

 

OVAN

I dalje vlada bik, i promene mogu da uslede. Vreme je da znate sta vam je ciniti i da budete mnogo odlucniji. Vasa ocekivanja nece biti mala, ali vi znate sta zelite. Upozorenje horoskopa se svodi na veliki oprez sta cinite i da ne cinite nesto za sta nema sanse da se obistini.

 

BIK

Osecate se nemocno u poziciji u kojoj ste. Vasa sreca je takva kakva je, i  ne mozete ocekivati nemoguce. Vec jadikujete sta cete i kako dalje, i zelite odustati od onoga u sta ste zagazili. Upozorenje je da to ne cinite ni slucajno! Uskoro se zavrsava vasa vladavina i sve ce da bude kako ste zeleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Previse se nervirate u zadnje vreme a morate znati da to ne smete. Prvo vam to jako skodi, a drugo, ne smete se ponasati tako! Neko vam je do sada sve tolerisao, ali vam sada lako moze da okrene ledja. Dok vlada bik moze mnogo toga da se promeni iz korena.

 

RAK

Osecate se iznevereno i izdano od strane jedne osobe. Tek cete znati sta vam je ciniti i sta biste mogli ciniti da popravite raspolozenje. Ona ocekuje da cete patiti za njom, a vi se okrenite novoj vezi! Neka joj to bude milo za drago!

 

LAV

Ucinite nesto konkretno po pitanju jedne zenske osobe. Ili to, ili ne racunajte na nju, niti svoja osecanja.Sve je do vas sta cete i koji vam je cilj. Ako ne ucinite odlucan potez, nista vam ne vrede osecanja srca.

 

DEVICA

Budite mnogo odlucniji i pokazite sta cete i koji imate plan. Jedna osoba vam stalno govori da se  morate odluciti. Niste spremni da se okrenete hrabrim potezima. Osmelite se dok jos imate sanse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2