Cetvrtak,petak,subota:Slede velike odluke ali i velika sreca!

Cetvrtak,petak,subota:Slede velike odluke ali i velika sreca!

2024-05-08 Off By Admin

Turbulntne odluke donete tokom naredna tri dana, promenice ce zivot mnogih…

OVAN

Pred vama su neke znacajne odluke, pa gledajte kako cete se postaviti. Mada morate bas vi da nesto resite i donesete definitivne odluke, nije vam lako. Nece vam ni biti lako, obzirom da vam je stalo do necega.

 

BIK

Nemojte bezati  u sebe i zavaravati se da ce se nesto resiti samo od sebe.  Samo se potrudite da stvari pogledate objektivno. Bolje je ostati tu gde ste, nego da opet idete iznova. Strpite se jer svaki je pocetak tezak. I ne samo vama, vec svima!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa situacija je za sada opustena, ali samo dok ste u drustvu. Od vas se ocekuje da budete manje nervozni i da se ne stresirate za sve. Zato ucinite sve da vam se ovih dana desavaju lepe stvari. I da nastavite lepo raspolozenje.

 

RAK

Dani odluke su pred vama, ali ni sami ne znate kako cete dalje. Neko vas pozuruje u necemu, a vi niste spremni na bilo kakve licne odluke. Inace ne trpite niciji pritisak i u toliko vam je teze. Resite se svih koji vam diktiraju sta vje za vas najbolje.

 

LAV

Vasa ljubav je takva da cete morati da je obrazlozite. Sa nekim ste u vezi a to niti je veza, niti je poznastvo. Morate znati sta hocete i sta je ono sto zelite. Budite konkretni i direktni po pitanju jedne osobe.

 

DEVICA

Budite otvoreni jer pred vama su teske odluke. Necete zeleti da ih donesete sve dok ne otvorite dusu. Ako ste do sada cutali, skrivali tugu ili bilo sta drugo, sad vise necete. Vreme je za istinu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2