Tokom 72 sata: Rakovi tuguju, Bikovi se zale, Blizance prati novcana sreca…

Tokom 72 sata: Rakovi tuguju, Bikovi se zale, Blizance prati novcana sreca…

2024-05-10 Off By Admin

Neki tuguju, neki se zale, a neke prati i novcana sreca…

OVAN

Tokom ovih dana cete imati lepe sate, i jos lepse trenutke. Nije vam bas da se zalite da ih niste imali do sada, ali ovih dana cete biti odusevljeni. Vreme je da vam jedan lik pridje i bicete odusevljeni njegovim drustvom.

 

BIK

Tokom ovih dana cete se zaliti na sve oko sebe, pa cak i na zivot. Prolazite kroz jedan tezak period i osecate da vas ne ceka nista dobro. I mada mnogo morate da radite, mislite da nije vredno truda koliko ste placeni. Bolje je bilo sta, nego nista!

 

BLIZANCI

Ne slutite da vas ceka novcana sreca tokom narednih sati. Imali ste velike troskove ovih dana, ali se trudite da ih ne bude vise. I mada jos nesto morate da izlozite  izdacima, taman ce vam se opet namiriti ulozeno. Dobicete neki novac.

 

RAK

Budite spremni da se odreknete odredjenih povlastica na koje ste navikli. Pre bi se reklo, koje ste zasluzili svojom dobrotom. Ipak ce vam neke ladje da potonu i nece biti onako kako ste sanjali da hoce. Osvaja vas tuga, ali morate se braniti smehom.

 

LAV

Srce vas vodi napred ka jednim ocima, ali niste spremni da se udruzite.Zasto i sta vas  sprecava da se izborite za ljubav koja se radja u vasem srcu? Ne dajte jednoj devici da vas pokoleba jer to pokusava bas sve vreme.

 

DEVICA

Budite odlucniji u svojim namerama za ove dane. Jedna osoba vam se stalno suprostavlja. Cini to tako lako, a smisljeno i na mudar nacin. Neupadljivo! Ne dozvolite joj da vam se mesa u zivot. Posebno ne tako podmuklo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2