Petak,subota,nedelja: Tri dana za lepa desavanja i vaze samo za ova tri znaka!

Petak,subota,nedelja: Tri dana za lepa desavanja i vaze samo za ova tri znaka!

2024-05-09 Off By Admin

Tri dana vaze samo za ova tri znaka sto se tice desavanja, posebno lepa!

OVAN

Niste neko ko ceka sve na gotovo, kao neki. Navikli ste da radite i da sve sto imate, znate da je zaradjeno. Zato vam niko nece moci da prigovori ni za ono sto cete imati. Niti zbog onoga zbog cega cete uzivati. Prvi ste od tri znaka, koji ce tokom tri dana uzivati.

 

BIK

Ponasate se tako bahato i nerazumno, da vas ni bliski vama, ne mogu da prepoznaju. Ovih dana ce vam ceo svet biti kriv, pa vas nece moci ni razumeti. Ne vredi da se iskaljujete na neduznim osobama. Niko vam nije kriv sto ste u bezizlaznoj poziciji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa osecanja tuge ce doci do izrazaja, i podelicete ih sa jednom osobom. Vreme je da joj se konacno poverite. Ona odavno trazi vasu blizinu i zeli vam biti zivotni saputnik. Konacno ce se moci osloniti na vas jer ce vam ukazati poverenje. Bas kao i vi njoj.

 

RAK

Na pomolu vasa sreca koja je ovih dana u najavi. Bice vam potrebna samo tri dana da shvatite da volite. Lepa desavanja tek slede, a pocetno je jedan susret. Bice to jedan od onih koji pokrecu srce i daju mu smisao postojanja.

 

LAV

Volite nekoga, ali se ponasate kao da ga ne volite. Nece vas dugo cekati da se odlucite, a jos manje da se izjasnite. Imate tri dana kao ultimatum odredjene osobe. Odredite sta hocete, koji su vam ciljevi i prioriteti. Pokazite sta hocete, a sta ne! Uglavnom, morate se izjasniti.

 

DEVICA

Niste spremni da pokazete ni svoju srecu, ni svoju tugu. Vasa sreca svakako uvek prekratko traje, a vasa tuga je ono sto svi saznaju. Ipak necete morati da krijete srecu jer slede lepa desavanja. Vasa sreca ce da bude ocigledna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2