Vodolija i Bik: Neodoljivim i sarmantnim, za ova dva znaka je vreme za njihovih pet minuta srece!

Vodolija i Bik: Neodoljivim i sarmantnim, za ova dva znaka je vreme za njihovih pet minuta srece!

2024-05-11 Off By Admin

Neodoljivim i sarmantnim, za ova dva znaka je vreme za njihovih pet minuta srece!

VODOLIJA

Draga Vodolije nemojte da se vise brinete  i da zivite u neizvesnosti. Sat otkucava i samo sto nije otkucao vasih pet minuta. Vreme je  da se okrenete novim stvarima i lepsim desavanjima. I da konacno zaboravite na sve sto je bilo. Neodoljvim i sarmantnim, samo sto nije kucnulo vreme za vasih pet minuta srece.  Dugo cekane radne pobede, slede vrlo brzo.

Od vas se ocekuje da zavrsite svoje zapocete obaveze. Moracete ici za njima, pa makar se i premorili. Vazno je da ih ispunite i da ne predjete rokove, mada niste do sada. Neko vas sa namerom dekoncentrise i stalno vam je za vratom. Obratite paznju na ono sto vas upucuje jer ima smisljen plan.Zeli da vas potisne  i da zauzme vase mesto.

Verujete u prijateljstva i verujete u coveka. Zato i ne mozete da shvatite, ni pomislite da bi vas prijatelj izdao. Ne verujete da bi se usudio i da pomisli da prisvaja vase poene. Ipak vam nesto nije jasno i zbunjeni ste necim sto ne mozete da odgonetnete. Ali hocete vrlo brzo.

Radite previse, a  trud vam se ne vidi, ili bar ne primate zaradu koja odgovara vasem trudu i vasim rezultatima. Vreme ce uskoro da bude na vasoj strani, a vi morate da se okrenete boljem. Svakako da vas ceka to bolje i da cete konacno moci da se okrenete  napred.

Tako cete konacno pokazati i ko ste i koliko vredite. Svojih pet minuta cete docekati vrlo brzo. Samo sto se nije desio preokret u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2