Devica i Riba:Kraljevi su kraljevi, kraljice su kraljice, ali ova dva zodijaka su posebni u svemu!

Devica i Riba:Kraljevi su kraljevi, kraljice su kraljice, ali ova dva zodijaka su posebni u svemu!

2024-05-12 Off By Admin

Kraljevi su kraljevi, kraljice su kraljice, ali ova dva zodijaka su posebni u svemu!

DEVICA

Vi ste posebni u svemu.Pa sta reci sve o vama, a da se to vec ne zna?! Vreme je da licno  pokazete svima onima koji zele da vas upoznaju. Pa i onima koji misle da vas znaju, a ne znaju nista o vama. Jednostavno samo misle da znaju ili imaju svoja licna ubedjenja.

Verovali ili ne, vecina ljudi zeli da bude u blizini ovome zodijaku. Ne znaci da zeli da budete tu iz licnih ili samo emotivnih razloga. Ne znaci, mada je vecina drugih u nju prosto zaljubljena.  Pleni smernoscu, lepotom i inteligencijom. Ali to su neke druge osobine koje ostaju u drugome planu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je to sto je ona kraljica, a zna se vec ko moze da bude kraljica. Samo oni najbolji, najlepsi i u svemu najuspesniji. I ona jeste takva i to je poznato svima. Ali je posebna po necemu, sto nisu imali sanse da otkriju oni koji je ne poznaju dovoljno. To je njen stav! Posebni ste i svesni ste toga.

Dobra u dusi, osecajna i neznoga srca, gleda da svima pomogne. Trudi se da bude dobra u srcu, da nastupa posteno i da joj je savest uvek cista. Vredna i sposobna za sve cega se prihvati, donece samo najbolje moguce rezultate. Mocna i uspesna na svakom polju zivota, ova kraljica briljira.  Skromna je i ne hvalise se kao neki oko nje. I mada poseduje i moc i pamet, ona se ne razmece. I po tome je ova kraljica posebna.

Kada voli, voli srcem i ne zna drugacije. Ne laze i ne vara, ne zali se i ne hvali, vec se ponasa skromno u svemu. Zahteva  postovanje od  partnera i to isto i daje zauvrat. Blago je onome ko je ima za zivotnog druga, jer ce za njega biti trofej. Kraljica koja ne zna biti nista drugo!

Bilo sta da joj se desi, lose i lepo, ona to zna da shvati i prihvati i zato je posebna. Posto je tako realna i razumna, ova osoba je kraljica i tu nema dileme!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2