Ljubav u sedmici od 27.maja do 3.juna:Evo ko ce se zaljubiti!

Ljubav u sedmici od 27.maja do 3.juna:Evo ko ce se zaljubiti!

2024-05-26 Off By Admin

 Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za velika iznenadjenja.

 

 OVAN

Ovo je vreme kada je ljubav vama jako vazna i jako potrebna. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da su velike sanse da ste sada svoje srce i svoju ljubav dali neko ko ne ume i ne zna da ceni ono sto ima sa vama. Sreca ce biti na vasoj strani, cestitamo vam unapred.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani tokom kojih cete morati da donesete neke odluke. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bitno je da idete ka svom cilju i da znate da je ovo idealno vreme i za ljubav.

 

 BLIZANCI

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Niti da neko umesto vas donosi odluke. Period do kraja sedmice moze da bude sjajan, tako da cete do treceg juna doziveti da vam se ostvare neke zelje. Nemojte odustajati od onog sto naumite i sto zamislite.

 

 RAK

Ljubav je vase drugo ime. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ali,vazno je da znate da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da se vracate u proslost. Ovo nije vreme za pomirenja ma koliko da vam do nekoga bilo stalo.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Jedan lav je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ukratko receno, vasa srodna dusa bi upravo mogao biti neko ko je rodjen u istom znaku kao i vi.

 

 DEVICA

Nemojte odustajati od svojih zamisli. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ucinite ono sto zeli vase srce. Vazno je da znate da postoji neko ko zeli da se bori za vas.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2