Subota,deveti april: Ako ste rodjeni u ovom znaku,danas vam sledi ostvarenje najvece zelje!

Subota,deveti april: Ako ste rodjeni u ovom znaku,danas vam sledi ostvarenje najvece zelje!

2022-04-08 0 By Admin

 Poceo je vikend. Saznajte kome ce ova subota biti jako lepa,a koji znak ce vrlo verovatno biti razocaran…

 

 OVAN

Subota je pred nama, moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je nekome iz vase blizine do vas jako stalo. To je ono sto je izvesno,ali odluka o tome hocete li toj osobi dati sansu ili ne je samo na vama.

Samo nemojte odustajati od onog sto zelite i sve ce doci na svoje. Mislite o tome.

 

 BIK

Jako je vazno da  ne odustajete od onog sto   hocete. Postoji jedan jarac koji bi za vas sve uradio i kojem je do vas jako stalo. Ova subota moze da bude pocetak necega novog  i lepog u vasem zivotu. U skladu sa tim,  dajte sebi priliku da vam napokon krene na bolje i ne plasite se izazova…

 

 BLIZANCI

Vazno je da ne obecavate nikome ono sto  niste u stanju da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo. Jedan rak je spreman na  sve ne bi li vam svoju ljubav pokazao na delu,ali ni u kom slucaju ne bi ste smeli da mu date laznu nadu. On to nije zasluzio.

 

 RAK

Konacno cete i vi biti srecni i to je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam novi pocetak sa osobom do koje vam je stalo. Ova subota moze da bude prilika da shvatite gde gresite. Znajte da nema nista lose  u tome da predjete preko ponosa i nekome trazite oprostaj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ova subota ce doneti ostvarenje vase velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vam jako znaci i samo je pitanje trenutka kada cete shvatiti da ta osoba oseca isto sto i vi.

Samo nemojte nikome dozvoliti da vam  otme osmeh sa lica.

 

 DEVICA

Jako vam smeta ljubomora vase voljene osobe zato sto vam je iskreno stalo i ne krijete nista od nje.Pokusajte i nju da razumete, ona je neko ko je mnogo patio i sada kada ima srecu strah ju je da ce doci do toga da je izgubi. Sve sto radi, radi jer vas iskreno voli. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2