Petak,8. april:  Karma nagradjuje,ovog zodijaka ceka sjajan dan!

Petak,8. april: Karma nagradjuje,ovog zodijaka ceka sjajan dan!

2022-04-07 0 By Admin

  Petak, jos jedan kraj  radne sedmice.  Nismo ni svesni  koliko se brzo smenjuju dani,nedelje i meseci…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj petak,moramo reci da  to nece biti dan kada ce biti moguce da se vase zelje tek tako ostvare. Cinjenica je da ih imate  mnogo ali prosto morate vec jednom da prestanete da ocekujete da vam nesto padne sa neba… Ukratko receno,morate da se borite za ono do cega vam je stalo.

 

 BIK

Ovog petka nece biti promena u vasem zivotu.Ali, to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate i da   mislite kako nemate srece. Svakako da imate,samo sto je vazno da dobro razmislite o svemu. Sacekajte da se kockice sloze, jer  svako od nas ima  svoje vreme srece,a vase tek dolazi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da je bitno da se zapitate sta je ono sto zelite jer od toga zavisi mnogo. Niste spremni da date sansu jednom raku ali je stvar u   tome da vam je to greska. Samo nemojte odustajati od svojih snova. Ako postoji neko koga   volite nemojte tu ljubav kriti jer ta osoba ni ne sluti sta vi osecate i zelite.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da se zapitate sta je ono sto vam tacno  treba kada je ljubav u pitanju. Cini se da od voljene osobe trazite vise nego sto ona moze da vam da.

Nemojte da zaboravite da je ljubav pravi kompromis i da morate da naucite da onoliko koliko zelite da dobijete,toliko morate i dati.

 

 LAV

Sve je u redu. Volite nekog i taj neko voli vas. To je ono sto moramo da kazemo, ali ne smete se opustati. To sto je voljena osoba pored vas ni u kom  slucaju neznaci da  treba da prestanete da je cinite srecnom i da je iz dan  u dan osvajate. Ovaj petak vam pruza sansu da provedete kvalitetno zajednicko vreme.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam treba i sto vam nedostaje u zivotu. To je razlog sto nemate iskreni osmeh na licu jer volite svim srcem i ne znate ni sami kako da se ponasate. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno  da u danima koji su pred nama mislite na posao. To je polje na koje se morate fokusirat.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2