Ljubav za ovaj cetvrtak: 9.jun ce nekome biti dan za fatalne susrete!

Ljubav za ovaj cetvrtak: 9.jun ce nekome biti dan za fatalne susrete!

2022-06-08 0 By Admin

  Pred nama  je cetvrtak. Evo prilike da saznate kome ce doneti nesto lepo na polju ljubavi.

 

 OVAN

Kada je ovaj cetvrtak   u pitanju moramo da kazemo da je cinjenica da ste vi neko ko je zasluzio mnogo. Jako vam je stalo do jedne vage i dugo ste se borili za nju.  Slede dani kada cete shvatiti da je ona neko  ko ceni vasu ljubav i da joj je stalo vise nego sto mozete i da zamislite.

 

 BIK

Ovaj cetvrtak vama nece doneti nista posebno. To ne znaci da treba da ocajavate vec da pokusate da ispravite i promenite ono sto se promeniti da. Ako vam je jedan rak u srcu onda imajte na umu da je sada pravo vreme da mu to i kazete. Moguce je da ce se medju vama desiti nesto vise od prijateljstva.

 

 BLIZANCI

Ovog dana nece doci do vecih promena kada ste vi u pitanju.  Nema sumnje da bi ste vi to zeleli ali vazno je da naglasimo da su male sanse da ce se to desiti. U skladu sa tim, treba vise da se fokusirate  na  posao jer ovo nije vreme za ljubav. Sa druge strane, na polju karijere mozete biti jako  uspesni.

 

 RAK

Ovo je  jedan od onih dana kada je za vas sve moguce. Ukratko receno, nije nemoguce ni da se uverite u to da osoba koju volite prema vama oseca isto. To ce biti veliki razlog za radost kada ste vi u pitanj. Vasoj sreci nece biti kraja kada shvatite  da  su vase emocije obostrane. To je bas ono sto zelite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Vazno je da kazemo da je jednom lavu stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao  i pokazao. Ako mu date sansu, vas dvoje bi ste mogli zajedno da ostvarite mnogo toga. Imajte na umu da je on osoba koja nikada ne krije svoje emocije… Vi ste mu jako vazni i dragi.

 

DEVICA

Ovo ce biti dan kada cete shvatiti da je jedan ovan iskren prema vama. Zaista mu je iskreno stalo i samo je pitanje dana kada ce vama to biti jasno.   Dakle, ako zelite da vam krene bolje na polju emocija bitno je da njemu date sansu. U tom slucaju necete zazaliti.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2