Ljubav za ponedeljak:Dani koji slede bice poklon sudbine za jednog zodijaka!

Ljubav za ponedeljak:Dani koji slede bice poklon sudbine za jednog zodijaka!

2022-07-17 0 By Admin

Poklon uvek moze da nas obraduje, ali jednog ce ovih dana da usreci do neba…

OVAN

Niste tako odusevljeni ovih dana, jer vam se svasta izdesavalo. Morate da se povratite iu normalu.Dani koji slede treba da vam donesu mir i sve ce biti kako treba. Onda cete moci da odahnete.

 

BIK

Dani koji slede, donece vam veliku srecu, na emotivnom planu. Dugo niste bili tako srecni i toliko zadovoljni. Bice to kao poklon sudbine i tasj poklon mozete smatrati necim najlepsim do sada sto vam se desilo.

 

BLIZANCI

Mozda cete naslutiti nesto neizbezno, a i reci koje bole. Vasa veza je dosta losa i vreme je da se i vi smirite i znate na cemu ste. Da duljite vezu, ne biste trebali, jer vas nista lepo ne ceka.Sto je lose nek se kida sto pre.

 

RAK

Za vas je ljubav i uzvraceno osecanje ljubavi, najveci poklon kojem se mozete nadati. To je ono o cemu sanjamo svi, a vama ce se zaista desiti lepe stvari.Odavno nisu i vreme je da odahnete i zivotom i dusom svojom.Bice to poklon zvani sreca!

 

LAV

Nadate se previse, mada nece bas sve tako da bude. Vama je dosta lepih stvari vec se desilo, i ne marite. Dani koji slede bice ispunjeni vasim brojnim obavezama. I naravno, mislima o jednoj lepoj osobi koja vam je zarobila srce.

 

DEVICA

Vas san je nesto da se ostvari , ali onako kako vi to mislite da moze. Na vase veliko razocarenje, nece moci,  kako zelite. Shvatite da je ovo zivot i da nije sve onako kako se nadamo.Vase nade su zaista prevelike, i vreme je da se  spustite na zemlju.

Stranice: 1 2