Ako je tvoje ime Bojana, ti si zena, majka i kraljica!

Ako je tvoje ime Bojana, ti si zena, majka i kraljica!

2021-09-21 0 By Admin

   Bojana je zena koja je posebna po mnogo cemu.

No, ono sto je svakako  izdvaja od svih je zelja da  osnuje porodicu.

Ovo je ime koje   je decenijama unazad  poznato na nasim prostorima. Mozemo da kazemo da je ovo zapravo ime koje  je uvek nekako aktuelno.

Kada pricamo o poreklu ovog imena, reci cemo da potice iz staro-slovenskog jezika. No samo znacenje ovog imena znaciti boriti se. No, ako zelite da   znate kakve su zene koje nose ovo ime,  onda   moramo  biti iskreni. Kada jednom upoznate i zavolite jednu Bojanu, nju nikada niko nece moci da zameni.  Zena koja nosi ovo ime je neko ko ne zeli da gubi vreme na lose ljude, odnosno da ostaje u odnosu u kom nije srecna.  Ukratko receno, zena Bojana ostaje samo   tamo gde joj je lepo.  Svesna je da zivot nije lak, ali ona i ne  ocekuje da bude vec je dama koja nadje nacin da se izbori za svoje zelje. Vazno je da kazemo da je ovo zena koja uvek privlaci paznju suprotnog pola. Uvek postoje   muskarci koji ovu zenu   potajno vole ali je   velika istina da ona tesko ulazi u emotivni odnos.

To je zato sto zena koja nosi ovo ime nista  ne radi bez ljubavi.  Ako voli cini sve, ali ako prestane  onda je to kraj. Jednostavno,   ljubav joj daje snagu za sve, i kada  joj neko slomi srce  ne postoji sansa da mu da jos jednu priliku.

Dalje,moramo da kazemo da samo znacenje ovog imena moze da se odnosi na zenu koja nikada ne odustaje, na zenu koja je majka, borac, kraljica. Na zenu kojoj nije potrebno da kraj sebe ima muskarca jer je zena koja je u velikoj vecini slucajeva jaca od vecine muskaraca. Daleko od toga da ona ne zeli ljubav,samo pricamo o tome da joj muskarac nije neophodan da bi bila srecna. Jaka je i samostalna. Ono sto joj  je na prvom mestu je svakako     majcinstvo. Kada se  na ovom polju ostvari, zena koja nosi ime Bojana postaje pravi junak. Pravi  heroj koji ce uciniti i nemoguce kako bi usrecila svoju djecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ovo je zena koja moze da bude za primer mnogima oko sebe. Iz prostog razloga sto je iskrena, neposredna i dobar covek. Ona zna koliko vredi. Bitno je da kazemo da  ocekuje  od ljudi koji   su u njenoj blizini da je cene i postuju.     Zena koja nosi ovo   ime je jaca nego sto mnogi misle. Vazno je da kazemo da ce biti andjeo cuvar onih koje voli.

Za kraj cemo reci da je zena koja nosi ovo ime tipicni primer da postoje dame koje sebe dovoljno cene da znaju kad treba da od nekog odu. No,sve dok vas voli i sve dok je cenite i postujete zena Bojana ce ostati kraj vas. Dace sve od sebe da vas usreci. Verna je i odana i zena kojoj bas nikada nece pasti na pamet da vam slomi srce. Ni da svoju srecu gradi na tudjim suzama sto je dokaz koliko je dobar covek…   To je ono sto je najvaznije od svega…