TEBI u inat, ja cu biti jaca nego ikad, i nacu nekog ko ce mi dati sve ono sto ti nisi umeo…

TEBI u inat, ja cu biti jaca nego ikad, i nacu nekog ko ce mi dati sve ono sto ti nisi umeo…

2021-09-26 0 By Admin

     Zelela sam da  bude drugacije. Zelela sam da uspemo. I nismo.

Nije bilo do mene, ja to dobro znam. I ti to znas. Nakon svega, nakon tolike ljubavi…   Oboje se kajemo. Ja se kajem sto sam mislila da mozemo da uspemo, a ti se kajes sto si dozvolio da odem. Zelela sam da bude drugacije i mogla sam u svojim mislima da zamislim nasu decu. Ako postoji muskarac  kojem  bih sutra rodila dete, onda bi to bio ti. Oduvek sam mislila da ces biti muskarac kojeg ce moja deca zvati tata. Pogresila sam, ali nije bilo do mene i nisam bila ja kriva. Ako sam se ikada trudila  oko nekog muskarca,onda si to bio ti. Kad sve saberem i  oduzmem shvatim da si  bio jedini do kojeg mi je ikad bilo stalo.

Kada su me tvoje usne dotakle ja sam prestala  da se secam da je   ikada iko postojao pre tebe. Kada su me tvoje usne  dotakle  obrisale su tragove svih onih koji su bili  pre tebe. Nekad mi deluje da si promenio ceo moj zivot i da sam  bas onome ko nije bio vredan ni pogleda dala pristup svojoj dusi. Unistio si sve sto si mogao da unistis a meni nikada nije poslo za rukom da ti  kazem stani. Da ti kazem nemoj, da te oteram do djavola.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Godinama sam ti bila tu i cutala. Trpela sam jer sam te volela. Volela sam te jace nego sto sam ikad ikog volela. I nije mi vredelo.

Hocu da krenem dalje. Hocu da nadjem snage u ovom           zivotu da nekome novom dam dozvolu da mi pridje. Da   ja konacno mogu da kazem da sam napokon srecna, jer nisam nikad bila. Sa tobom to cak nije ni bilo moguce.  Sve sam ti dala, sve sam   ucinila i tebi sam sve pruzila.  Hocu da krenem dalje i da   konacno ja nadjem  onaj mir koji sam kraj tebe izgubila.

Kad si usao u moj  zivot ja sam bila devojcica koja je verovala u ljubav i koja je slusala svoje srce. Koja je sanjarila o princu na belom konju. Ali, ti si dosao i unistio  si moj zivot i sve ono u sta sam verovala. Ti si od one male devojcice napravio  zenu koja ne veruje nikome. Zenu kojoj je srce slomljeno. Zenu     za koju kazu da je   hladna i daleka, zenu za koju misle da ne zna da voli. A znam, itekako znam. Samo je potrebno da tebe prebolim. Samo je potrebno da zauvek obrisem sve ono sto  si mi uradio. Sve tragove na ovoj dusi koja je zbog  tebe prolila  hiljadu suza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ja samo zelim da ponovo budem ona devojcica koja veruje u dobre ljude i koja se ne plasi da nekome da svoje srce. Ali, nakon onog sto si mi ti uradio… Nakon toga sto si mi ti srce slomio..  Ja vise nikad necu biti ona stara. Ja vise nikad necu biti   devojcica koja ikome slepo veruje.

Zelela sam kraj tebe da pronadjem   ljubav,a ti si mi srce slomio.  Ti si kriv sto sam  sada ovo sto jesam. Ali  tebi  u inat, ja cu   biti ona stara…