Ako se   zoves Milica – ti si  dusa od zene, a tvoja dobrota te najskuplje kosta…

Ako se zoves Milica – ti si dusa od zene, a tvoja dobrota te najskuplje kosta…

2021-09-29 0 By Admin

  Zena koja se zove Milica… Cim nosi to ime,  odmah se zna da je dobra.

Jer,   zaista, ovo ime mogu da dobiju    samo zene koje imaju divnu  dusu, a svakako da postoji neka jaca sila sudbine kada su zene koje nose ovo ime u pitanju. Kada kazemo zene, naravno da mislimo na celokupan zenski pol,  pa tako i na devojcice i devojke…  Ali i i male bebe koje imaju tu cast da nose ovo ime. Ako vas zanima  poreklo ovog imena, onda treba da znate da je ovo staro-slovensko ime. Davalo se devojcicama ciji su roditelji zeleli da im dete bude milo i   umiljato.

Naravno, ako poznajte neku Milicu, znate i sami da nema nimalo sumnje da je ona bas takva. Nezna, mila, umiljata. Osoba koja je rodjena  za ljubav i koja bez imalo sumnje   zna da voli.

Samo znacenje imena Milica je  mila,draga, a od ovog   imena su izvedena i neka druga kao sto su Milena, Miodrag, Miroslav… Takodje, ono   sto je najvaznije reci kada je  osoba koja nosi ovo ime u pitanju jeste da je ona  osoba sa dusom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona  hoda po ovom tlu    tako da  misli o svima i svemu i  osoba je kojoj nikada nece pasti na pamet da svoju srecu  gradi na tudjim suzama. To je vrlo vazno.   Svaka Milica je posebna na svoj nacin. No, ono sto je svakoj Milici zajednicko je  to sto  je ona  osoba koja svima zeli da pomogne.

 Iskrena je.  Osoba je koja veruje u karmu i koja  zna da svi mi dobijemo ono sto smo dali drugima.

Sigurno je da osoba  koja nosi   ovo ime nema razloga se plasi karme. Zato sto je prosto  iskrena, zato sto nikome ne bi nanela bol. Ona ako ne moze da pomogne sasvim je sigurno da nece ni odmoci i to je ono sto je krasi. Ali,  kada pricamo o vrlinama, bio  bi greh kada ne bi smo pomenuli koliko je ona pre svega  verna i odana.

Kada zavoli, bilo da je rec o prijatelju, porodici,  partneru… Onda za voljenu osobu cini bas sve.    I bas joj nikada nece pasti na pamet da tu osobu   na bilo koji nacin izda, makar to znacilo     da ce  samoj sebi na neki nacin slomiti srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ali, bila bi velika steta kada ne bi smo  rekli koliko su zene koje nose ovo ime lepe.

One imaju lepotu koja je posebna. Ne onu koja prodje, vec onu koja sa godinama, kako zena postaje zrelija, dolazi do izrazaja sve vise i vise. Zena koja nosi ovo ime je svakako svesna toga da je lepa  ali ona nikada ne igra  na kartu     lepote. Jer, ona dobro zna da je u zivotu najvaznije od svega biti dobar covek, sto ona svakako jeste.

Vazno je da kazemo za kraj da je Milica neko  ko ce  uvek imati razumevanja za druge. Ona zapravo nikada ne gubi veru u ljudsku dobrotu,kao ni u ljudsku promenu.

Misli  da su svi ljudi na svetu posteni i da  su svi dobri kao ona.  Upravo zato,nazalost,cesto biva povredjena…