Glumis ledenu zenu kojoj nije stalo,a sve bi dala samo za jedno njegovo “halo”…

Glumis ledenu zenu kojoj nije stalo,a sve bi dala samo za jedno njegovo “halo”…

2021-09-30 0 By Admin

 Upoznas ga i mislis da je on najbolji. Da je savrsen. Da je bas ono sto si cekala celog svog  zivota.

Deluje tako. Odjednom, ceo svet stane, i ti se sva pretvoris   u cekanje njegove poruke, poziva, u      silna spremanja za susrete sa njim, sve da njemu budes lepa.  U pocetku samu sebe lazes da se sredjujes zbog sebe, a onda pocnes sebe da  hvatas kako     razmisljas da li on voli boju koju  si odabrala, da li vise voli zene koje su sportski tip, ili one elegantne.    Ne zelis sebi da priznas da si se zaljubila.

On je tek usao u tvoj  zivot, a vec je, na neki nacin, uspeo da promeni i tebe i   tvoje poglede na svet. Naravno, ti to nikome ne bi priznala.       Neko vreme prolazi, a ti i dalje bezuspesno   glumis   da ti nije stalo, da si ti dama   heroj, da ne cinis prvi korak… Da  si  dama ledenog srca   a ovamo ceznes  od zelje da ga samo vidis. Eto, samo da  se nadjes u njegovoj blizini, da vam se sretnu pogledi, dok, naravno, svaki deo tvog   bica  cezne  za zagrljajem.  Ne znas ni kada si se zaljubila.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I onda se desi. Shvatis da si se zaljubila i napokon to priznajes. Sebi. Jer, on to vec zna. Vasi prvi dani su carobni. Osecas se kao da letis na  oblaku, i odjednom svi problemi koje si imala postaju tako nistavni. Tako    te manje muce i bole,  jer   ti ljubav daje snagu. Svima imas potrebu da pricas o njemu.

Da svima kazes kako je divan, kako te voli, kako te drzi kao kap vode na dlanu. Uvidjas njegove mane, a  onda se pravis da ih nisi videla.

Shvatas da te laze, a onda samu sebe ubedjujes da si sve umislila.  Vreme prolazi. Pocinjes da  upoznajes i njegovo drugo lice.  Kad god mu kazes  da  se promenio, da to vise nije onaj covek sa pocetka…   U pocetku te ignorise. Onda ti kaze ili da umisljas, ili da si luda. A onda, odjednom, prestane da mari za sve sto pricas. Gledas ga.   Hiljadu se puta zapitas sta si videla u njemu. I gde je onaj covek koji te je osvojio.

Nadas se da ce se vratiti. Da ce sve biti kao nekada.  Shvatas da  ga volis iskreno. Ali, ujedno  shvatas i to da on ne voli tebe. I zato lijes suze.  Pitas se gde si pogresila. Da li si ti kriva, iako znas da nisi. To se   eto, samo desilo.     I onda  opet krece haos. Ljubavno ludilo, pa ljubavni bol.  Uvek na kraju zavrsis isto. Slomljenog srca,  koje po ko zna  koji put samo sebi obecava…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da vise nikada nece zavoleti. Da vise nikada nikome nece dozvoliti da  se   poigra sa njim. Da vise nikada nikome nece  biti kao laka meta, osetljivo i nezno. Zeljno ljubavi. Provodis noci u suzama. Na telefonu. Cekas da se javi.

Preklinjes ga,  u sebi, pa ga mrzis najjace i uvek se boris izmedju ljubavi i mrznje. Onda  kucas poruku. Pa brises. Pa  okreces broj, pa prekidas pre nego zazvoni.

Dobro ti je  jasno da je   on onaj koji moze da ti vrati osmeh na lice. Ali, isto tako  u dusi dobro znas… Da je taj leptir nasao novi cvet. Da  si mu bila samo  zabava. Da je pozeleo nesto novo. I da nema nameru da se vraca tamo gde je jednom dosao,  bio, osvojio…