Lutko,mnogo vredis,ne daj da ti jedan los  muskarac unisti mladost  i lepotu…

Lutko,mnogo vredis,ne daj da ti jedan los muskarac unisti mladost i lepotu…

2021-10-12 0 By Admin

  Ti si jaka. Jaca si nego sto mozes da zamislis. Imaj to na umu. Ti si jaka.

Uspeces da ga prebolis.  Uspeces da krenes dalje. Ma, nece valjda jedan muskarac moci da ti bude prepreka da zbog njega ne budes srecna? Da je onaj pravi ti se sad  ne bi nervirala. Da je onaj pravi ti sada ne bi plakala vec bi  bila jaka i snazna i zena koja zna sta hoce i koliko moze.

Da je on onaj pravi ti sada ne bi bila tako tuzna i ne bi zelela da dignes ruke od ljudi i od ljubavi. Ali, on nije onaj pravi i on to nece  biti. Imaj to na umu. To  nije to. I nije vredan  nijedne tvoje suze  a kamoli da zelis da zbog njega dignes ruke od emocija. Nije  vredan toga da se nerviras i kidas i da ne spavas. On je samo jedan u niz onih koji  nisu naucili da cene  zenu kao sto  si ti. Zenu koja je vredna ljubavi. Znaj da ces uspeti da izadjes iz svega kao pobednik.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znaj da ces uspeti da nadjes nacina da prebolis tog muskarca koji nikada nije i  nikada i nece biti onaj pravi. Znaj da ces uspeti da  iz svega   izadjes jaca jer nema nimalo sumnje da ti  to mozes. TI si   zena heroj. Ti si dama kojoj ne moze nista niko,a kamoli jedna promasena ljubav. Lutko,pogledaj se u ogledalu. Vidis li koliko si lepa? Vidis  li koliko ti oci sijaju i koliko  si ti  zena koja je posebna i koja je vredna svega? Ti si unikat. Imaj to na umu i nemoj da dozvolis da dignes ruke  od zivota zbog muskarca koji ne moze da te voli. Ili koji nece da te voli,  ili koji ne zna da te voli.   Nije ni bitan razlog, uostalom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pogledaj se. Vidi kako su ti lepe oci i shvatices da su tuzne. Vidi kako imas divan osmeh koji je nestao  zbog silnih  suza koje lijes zbog muskarca koji te ne zasluzuje. Vidi kako si posebna i  shvatices koliko vredis. Ti si zena  koja ume  da  voli ali znaj da je vreme da nadjes nekoga  ko ce  umeti da ti   uzvrati istom merom. Ti si  zena koja  zna da   bude najjaca onda kada  je najteze. Dokazi to. Dokazi da si   jaca nego sto misli  jedan  muskarac  koji  misli da moze sa tobom kako on zeli.

Ti si zena koja je najjaca i to je ono sto je najbolje. Ono sto moras da imas na umu. Zena heroj. To si ti.  Umes mnogo.  Ti si  zena koja previse vredi da bi svoje srce  i svoju dusu dala nekome ko ne zna da ti   uzvrati istom merom.  Ti si zena koja previse vredi da bi nekome dozvolila da se tek tako poigra sa njenim srcem. Shvati to. Shvati da je vreme da budes najjaca onda kada je    najgore. I da moras da prebolis tu ljubav ako zelis da krenes dalje. Ako zelis da budes nasmejana i voljena. Svaka zena na svetu to zasluzuje. Ti si lutko previse vredna da bi ostala sama…