Ovog ponedeljka, 18. oktobra: Jedan znak ce biti izdan, prevaren i povredjen!

Ovog ponedeljka, 18. oktobra: Jedan znak ce biti izdan, prevaren i povredjen!

2021-10-17 0 By Admin

Pocinje nam jos jedna sedmica,evo sta donosi ovaj ponedeljak.

 

OVAN

Moramo da kazemo da ne vredi da gledate  u proslost. Tamo se nista nije promenilo.  Dakle, pokusajte da za promenu slusate glas svog  razuma, jer dok ste slusali srce, nigde vas nije odvelo. Vreme je za promene.

 BIK

Ljubav je ono sto vam nedostaje u  zivotu. To  je cinjenica ali vi dobro  znate da ne moze nista na  silu i da treba da budete jako uporni u onome sto zelite.

Nas iskreni savet je da se ovih dana posvetite nekim drugim stvarima, jer   ce vam to skrenuti misli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Moramo da budemo iskreni prema vama i da vas na neki nacin pripremimo.

Ako ste sada u vezi znajte da ce ovaj dan doneti bol i razocarenje. Osoba do koje vam je stalo nije ona prava i ma sta da vi uradili to se nece promeniti,  i vrlo je moguce da cete danas saznati najbolniju istinu. Bili ste izdani i povredjeni.

RAK

Ovaj ponedeljak bi mogao da promeni tok vaseg zivota. Posebno ako ste spremni da  pocnete novu vezu. Ali, moramo da kazemo da je izvesno da vi ne znate sta zelite i da morate dobro o svemu da razmislite. Ovo  ce biti dan koji moze biti preloman za neke odluke.

 LAV

Vazno je da kazemo da cete u toku ovog ponedeljka mozete da kazete da je sve doslo na svoje i da ste napokon srecni. Dobicete lepu vest od jednog ovna i to ce biti nesto na sta ste dugo cekali.

Smese vam se neki trenuci tokom kojih cete biti napokon iskreno srecni.

DEVICA

Ljubav je ono sto vam daje snagu,ali je izvesno da sada osoba do koje vam je stalo nije pored vas.

Necete znati kako da  se ponasate jer vam fali vise nego ikada do sada ali znate da je i drugoj strani tesko i to vas tesi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2