Ljubav za ovu sredu, 20.oktobar:  Jedna tajna ljubav ce izaci na videlo!

Ljubav za ovu sredu, 20.oktobar: Jedna tajna ljubav ce izaci na videlo!

2021-10-19 0 By Admin

Ljubavna predvidjanja  za  sredu – evo sta vas ocekuje.

 

 OVAN

Kada je ovaj dan u pitanju, znajte da nista nece biti slucajno.  Itekako postoji neko kome je stalo do vas,ali ta osoba sve to dobro krije. No, ono sto treba da znate jeste da je vrlo moguce da ce ta osoba u danu koji je pred nama da vam otkrije svoje emocije. I namere.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da postoji neko ko vas iskreno voli. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i izvesno je da cete u danima koji su pred nama dobiti sansu da toj osobi date priliku da vas usreci. Ali, naravno, sve ovisi od vas.

 BLIZANCI

Bicemo iskreni. Osoba do koje vam je stalo nije slobodna,  i vi to znate. Znate   i da su vase emocije pogresne, kao i da je ta ljubav na neki nacin zabranjena. Ali, ono sto ne znate jeste da  ce sudbina danas da se poigra sa vama. Tako da to nikada necete moci da   zaboravite.

 

RAK

Ova sreda nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Imate velike planove do kojih vam je iskreno stalo, ali prosto moramo reci da   imate vise nego velike zelje. Pokusajte da budete racionalni i realni… Jer, u suprotnom, razocarenja su vrlo moguca.

 

 LAV

Ova sreda ce biti prilika da    pocnete jedan novi zivot. Da, upravo tako.  Jer, osoba prema kojoj gajite emocije  oseca isto i ona ce vam danas koncno priznati sve to. Bice  ovo veliko  iznenadjenje jer vi ni u kom slucaju  ne ocekujete tako nesto. Sreca je na korak od vas, konacno.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da su pred vama dani tokom kojih se sve u vasem zivotu menja na bolje. Vi ste to zasluzili.

Da konacno nadjete nekog ko ce vas cuvati i paziti,  nekog na koga cete moci d se oslonite. Taj dan je blizi nego sto mozete da zamislite.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2