Merkur krece direktno 18. oktobra : Evo kakav ce  uticaj imati na  tvoj   znak zodijaka!

Merkur krece direktno 18. oktobra : Evo kakav ce uticaj imati na tvoj znak zodijaka!

2021-10-16 0 By Admin

 Merkur uskoro prestaje da se krece retrogradno. Ili, u prevodu, prestaje njegov los uticaj…

 OVAN

Od 18. oktobra mnogo toga se menja u vasem zivotu. Ali,  ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da cete vi uzivati u danima koji su pred nama. Moguce je cak i da cete se zaljubiti. Jace, ludje i iskrenije nego ikada do sada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ljubav vam je sada slaba tacka, ali to ce se promeniti vrlo brzo. Mozemo da kazemo da ce konacno doci do jednog posebnog  susreta  u vasem zivotu koji bi mogao da promeni mnogo toga. Da  li ste spremni da osetite sta znaci prava ljubav?

 BLIZANCI

Vi cete, kad Merkur promeni svoj polozaj, konacno moci da kazete da vam je krenulo na polju finansija. Naredni period ce biti vrlo  lep kada je posao u pitanju jer ce vam konacno uspeti da resite  neke probleme.   Naravno, za vas trud na kraju sledi i nagrada.

 

RAK

Ljubav   ce vam   u danima koji dolaze biti na prvom mestu. Imacete silnu zelju da sredite svoju emotivnu  situaciju i da vam konacno krene. Nema razloga za brigu jer ce bas tako i biti u danima koji su pred nama. Moguce je da ce vam neko izjaviti ljubav.

 LAV

Ono sto treba da znate kada je naredni period u pitanju jeste da cete shvatiti kome je stalo do vas. Postoji jedan ovan koji je spreman na sve ne bi li vas usrecio. Ako mu date sansu moguce je da ce vam upravo on vratiti veru u ljubav ali i osmeh na lice.

 

DEVICA

Sve ce biti u redu.  To je ono sto moramo da kazemo. Moguce je da sada imate probleme ali sve moze da prodje  brze nego sto mislite.

Dok Merkur  bude isao direktno, u vasem zivotu ce se desiti neke zaista lepe stvari. U to nema sumnje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2