Ljubav za cetvrtak, 21. oktobar: Neko je izgubio veru u ljubav,ali ce ovog dana konacno biti najsrecniji!

Ljubav za cetvrtak, 21. oktobar: Neko je izgubio veru u ljubav,ali ce ovog dana konacno biti najsrecniji!

2021-10-20 0 By Admin

  Jos jedan cetvrtak je pred nama, i evo prilike da saznate sta vam on donosi…

 

 OVAN

Vas veliki problem je to sto sada  imate dileme. Ne znate ni sami sta je ono sto zelite ni sta je ono sto vam zapravo treba za srecu.

Bilo bi lepo da razmislite o svojim ciljevima i da tek onda donesete neke odluke. Nemojte  zuriti i nekada bi bilo najbolje da iskljucite emocije.

 BIK

Mnogo vam smeta to sto ne znate na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo.

Cas vam deluje da ste srecni,cas da je sve otislo u pogresnom smeru. Ali, polako. Znajte da se neke stvari dese onda kada im se najmanje nadamo.

Da ce doci prava ljubav onda kada   to budemo najmanje ocekivali.

BLIZANCI

Znaci vam sto  jedna osoba pokusava  na svaki moguci nacin da vas  usreci. U to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da je ta osoba potpuno iskrena prema vama ali ono sto je izvesno jeste da je vazno da shvatite da onoliko koliko dobijete,toliko treba i da date.

To je jedini nacin da sreca bude potpuna.

RAK

Moramo da budemo iskreni prema vama. Osoba do koje vam je stalo nije ona prava. To je ono sto morate da shvatite. Vi to negde i znate ali je stalno pravdate. Itekako vam je stalo do  nje i prastate joj cak i to sto  osecate da vas laze. Vreme je da prestanete da cinite sebi nepravdu. Neko ce vam uzvratiti pravu ljubav kada   zaboravite osobu koja je pogresna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ovaj cetvrtak ce biti prilika da se uverite u to da postoji neko do koga vam je stalo. Da ce konacno doci do toga da vi resite svoju dilemu i da shvatite sta je ono sto zelite jer sada niste sigurni da  li da slusate svoje srce ili razum. Konacno cete moci da donesete neke odluke. Da shvatite sta vam je potrebno.

DEVICA

Ovo ce biti dan tokom kojeg  necete  znati kako da se ponasate.   Ne ide uz vas takvo ponasanje, jer ste neko ko je  iskren i direktan,  ali sada prosto ne znate sta vas je snaslo..

No,ono sto moramo da kazemo jeste da su zvezde sada u cudnom polozaju. Ne bi bilo pametno da sada donosite neke odluke.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2