Ljubav za cetvrtak, 21. oktobar: Neko je izgubio veru u ljubav,ali ce ovog dana konacno biti najsrecniji!

Ljubav za cetvrtak, 21. oktobar: Neko je izgubio veru u ljubav,ali ce ovog dana konacno biti najsrecniji!

2021-10-20 0 By Admin

VAGA

Ljubomora bi mogla da vam napravi velike probleme. To je ono sto je izvesno jer vi u ovom trenutku ni sami niste svesni zasto se tako ponasate. Ludo volite, po prvi put, pa cak    imate silnu potrebu da ste stalno sa voljenom osobom. Smeta vam svako ko je samo pogleda…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ovaj cetvrtak ce biti poseban.  Moguce je da ce doci do toga da dobijete ono sto vase srce najvise zeli. Patili ste mnogo,ali ono sto je cinjenica jeste da konacno sve dolazi na svoje.

Moguce je cak da cete se u toku ovog dana ludo zaljubiti. Da ce to cak biti ljubav na prvi pogled.

STRELAC

Nema razloga da ocajavate i da mislite da osoba koju volite ne oseca isto.  Ali, polako, budite strpljivi. Bilo bi  lepo kada bi ste ovih dana vise mislili na posao. Jer, ako budete nastavili   da se  posvecujete emocijama, jako cete patiti. Ovo nije pravo vreme za ljubav.

JARAC

Konacno  cete biti iskreno srecni. To je najvaznije od svega. Doci ce do toga da vam danas jedna osoba do koje vam je stalo  na najlepsi nacin dokaze svoju ljubav.

Moramo da kazemo nesto bitno – cuvajte ono sto imate, jer osoba sa kojom ste vise misli na to kako da vama bude lepo, nego sto vi mislite.

 VODOLIJA

Bitno je da shvatite da ce ovo biti dan tokom kojeg cete shvatiti  da je za vas najbolje da    za sada budete sami. Jer, ovo nije pravo vreme za ljubav.

Naravno,doci ce itekako do toga da se stvari okrenu u vasu korist, ali ako ne zelite da vam srce bude slomljeno okrenite se malo ka poslu…

RIBE

Najlepse stvari se dese  kada se borimo za njih. To je ono sto moramo da kazemo.

Osnova svega je da vi u ovom trenutku ni sami ne znate sta je najbolje za vas  i to je u redu.

Ali, polako, pokusajte da donesete neke odluke  i da prosto  budete u skladu sa svojim mislima   i zeljama. Nekada nas sudbina iznenadi.

Stranice: 1 2