Ovaj znak je dusa od coveka,ali ga sreca zaobilazi u sirokom luku i uvek ispasta zbog svoje dobrote!

Ovaj znak je dusa od coveka,ali ga sreca zaobilazi u sirokom luku i uvek ispasta zbog svoje dobrote!

2021-10-20 0 By Admin

Moramo da budemo iskreni i pomalo surovi i da kazemo da se cini da vas sreca zaobilazi u sirokom luku iako vi to ni u kom slucaju niste  zasluzili. No, sve je tako kako jeste.

Vi ste znak koji silno pati ali  je stvar u tome sto to dobro krijete. Vi umete da krijete svoje suze i svoj bol. Umete da se nasmejete i onda kada vam do smeha nije sto je vrlo vazno da kazemo. Vi nikada  i ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite ali ste primer da postoje jaki i hrabri ljudi. Osoba ste koja zna sta hoce od svog  zivota i umete da budete jako uporni  kada pozelite da nesto dobijete. Treba da kazemo da ste osoba koja je toliko jaka da ce se  cak nasmejati i onda kada nista ne ide  onako kako bi ste zeleli. Dalje, moramo da kazemo da je skorpija svakako znak koji   zna sta zeli i koji je pravi borac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi niste miljenik sudbine. Iako zasluzujete ljubav i srecu nazalost   vise imate probleme ali moramo da kazemo da vam u velikoj vecini slucajeva podje za rukom da iz svega izadjete kao pobednik. I kada  vam je najteze i kada gubite volju i kada vam se cini da se nikada necete   usreciti… Vi ste i tada hrabri i borbeni i to je vasa najveca vrlina.

Istina, vi ste horoskopski kralj tuge.  Patite    i to je  ono sto je cinjenica ali ste borac koji ume da se snadje u svakoj situaciji. Vas sreca zaobilazi  u sirokom luku iako nema nimalo sumnje da vi  to niste zasluzili. No, cinjenica je da je sve tako kako jeste i da  vam jedino ostaje da budete  to sto jeste. Da krijete svoj bol i  da budete snazni sto vam je svakako u krvi.

Imajte na  umu da je pravda spora ali dostizna. Jednom ce doci dan kada  ce vam krenuti na polju ljubavi i kada ces dobiti sve ono sto zelis. Mozda to nece biti uskoro,ali kad god se desi shvatices da je cekati vredelo.

Stranice: 1 2