Izaberi drvo – ono koje te najvise privlaci otkriva deo tvoje buducnosti!

Izaberi drvo – ono koje te najvise privlaci otkriva deo tvoje buducnosti!

2021-11-08 0 By Admin

 

Ako si izabrao drvo broj    cetiri:

Ovo drvo je znak da ce ti krenuti na polju finansija. Sledi ti period tokom kojeg ces dobiti priliku da  pocnes jedan novi posao. To ce, pre svega, biti prilika da dokazes svima koliko si kreativan i koliko si dobar u onome sto radis. Razmisli o svojim zeljama, i pocni da se boris za ono sto zelis. Itekako postoje velike sanse da ti naredni period donese   veliki profit ali i poslovna priznanja. To ce ti jako znaciti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao drvo broj  pet:

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo drvo znak   da  treba da se boris za ono sto zelis.

Dakle, vreme je da na neki nacin   rizikujes i da pocnes da  zivis onako kako zelis. Tebi ce nastupiti  vrlo lepe promene   i mozemo da  kazemo da ce se velika  vecina tvojih zelja ostvariti. No, ono sto moramo da kazemo jeste da ti nista nece pasti sa neba. Za ono sto zelis, za to se sam moras i boriti. Samo ces tako svoje snove ostvariti.

 

Ako si izabrao drvo broj   sest:

Ako si izabrao ovo drvo, to je znak iskrene i prave srece koja ce nastupiti  u tvom zivotu.

Vrlo je vazno da kazemo  da si mnogo patio, ali da dolazi period tokom kojeg ces biti iskreno voljen i nasmejan. Doci ce do ostvarenja  tvojih najvecih zelja i mozemo da  kazemo da si ti to i zasluzio.     Bitno je da naucis da slusas svoje srce. Da ne zivis onako kako  ti drugi kazu, vec onako kako tvoje srce smatra da treba. Samo ces u tom slucaju moci da kazes da si iskreno srecan.

 

Stranice: 1 2